Kissnödig..

..är jag nu. Och för lat för att resa på mig och åtgärda problemet. Osmart..
Idag kom jag hem från Krylbo, haft sjukt gött väder idag, nice nice. Imorrn ska jag till Krylbo igen men den här gången är det bara över dagen. Jobbigt är att jag har ont i halsen igen, det är ju fan att det aldrig ska gå över ordentligt.
Från det ena till det andra, det är dyrt med paprika har vi kommit fram till. Och tomater.. "Det va bättre förr..."
Nu ska jag sluta gnälla offentligt. Dags att kissa och gå och lägga sig.

Tjo


Cupcake-bidraget...

img_7893 (MMS)

Cupcake-bidraget...


Vart är värmen?

Halloj på er. Jag har inte skrivit på snart en månad och ändå envisas ni med att kolla om jag gjort det, det är så man blir lite rörd :') Det har hänt en hel del och jag tänker inte ta upp allt för det orkar jag inte. Jag har mest jobbat (som vanligt) och försökt njuta av värmen, när det väl va här. Vad hände med den förresten? Det va ju hur gött som helst runt påsk men nu blåser det mest och temperaturen ligger ju bara runt femton.. Trist.. Men jag får väl va glad att jag hann få bort lite av vinterblekheten. Jag är väldigt sugen på att glasa in balkongen men det verkar kunna bli dyrt så det får nog vänta till nästa år eller så. Däremot funderar jag på att be kusin om hjälp med att inreda balkongen lite, Just nu används bara en solstol (vid varmt väder), och det skulle va kul med lite mer möbler så man kan sitta där även om man är fler..

Jag va med i Cupcake-kalaset som anordnades här i stan, tyvärr får jag väl erkänna att jag inte gjorde ett seriöst försök ens. Inhandlade ingredienserna på morgonen som det skulle lämnas in. Hade egentligen tänkt mig nåt helt annat men det blir inte alltid som man tänkt sig. Ska se om jag kan lägga upp en bild på eländet från mobilen.. Hur som helst så va det kul att stan anordnade nåt nytt och då tyckte jag att jag gott kunde anstränga mig lite jag med.

Nu ska jag gå och sova, är äckligt trött. Vaknade vid sju igår morse och hade tur till Göteborg igår kväll, sov en och en halv timme på loket och sen jobba igen, hemma vid elva i förmiddags. Alltså sova jag typ två timmar på ett dygn.. Sov en timme i eftermiddag med men det räcker liksom inte riktigt till. Dessutom va vi till Örebro i eftermiddags med och köpte en tv på Mediamarkt, 40" LCD Led för knappt 5k. Nice price. Dom firar nåt jubileum där eller va det va så det va rea på massa grejer..
Nä, sova..

--Zzzz--


just breathe...

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe

****


RSS 2.0