huvudvärk

ont, ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,
ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,
ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,ont,

Aj.... :(

Vaginal plastkirurgi....?!

Helt sjukt va en del gör mot sig själva! Har precis sett ett program på tv4plus om kvinnor som inte är nöjda med hur dom ser ut mellan benen. Allvarligt... vad tar det åt folk egentligen? För mycket hud här, för lite där, för tjockt där. Så länge grejerna funkar så kan det väl inte spela nån roll? Man fick se hur en tjej på max 20år opererade bort större delen av de inre blygdläpparna, från bedövningssprutorna till stygnen. När dom drog skalpellen igenom så trodde jag faktiskt att jag skulle kräkas. Det "lustiga" och inte fullt så oväntade va att idén att faktiskt göra operationerna oftast kommer pga att nån kille nån gång skrattat åt dom eller haft åsikter om vad som är normalt och inte. Ärligt, hur snygg är en snopp? Inte värst. Men det är väl inte direkt skönhetspoäng som är viktigt i såna sammanhang, utrustningen ska ju som sagt funka vare sig man är tjej eller kille. Jag blev faktiskt riktigt förbannad när jag såg programmet.
Nej, älska era kroppar. Helt och hållet.

Nu har jag en dejt med min tandborste, det är dags att sova =)
(imorrn bär det av till Hällefors, övningskörning med T43, tjoho!!)


Dag 7

Söndagkvällen är här och en summering kanske kan va kul? I alla fall för mig, haha... Fast jag har väl egentligen redan berättat det som va någorlunda intressant.
Jag har sett att det är allmänt inslag i snart varenda blogg med en "Veckans ditt eller datt.." I brist på bättre så kan jag väl dela med mig av en sån..

Veckans
* film: Robin Hood, helt ok när jag väl fattade att det skulle va en "så här blev han Robin Hood"-film.
* pluspoäng: Sorterat sjukt mycket grejer som ska ner i källaren
* minuspoäng: Sjukt mycket kvar att sortera... =(
* godaste: oxfilétoast på The Pub igår =) mm....
* fynd: kjol på GinaTricot
* fundering: Om mitt piano ska va kvar eller om jag ska sälja det..
* önskan: att jag hade mer tid..

Jag har så mycket jag skulle villja göra och jag hinner inte. I helgen skulle det tillexempel va inflyttningsfest hos Becca och Marcus men jag hade naturligtvis planerat bort mig själv 25ggr om. Som tur är så förlät dom oss och vi får fortsätta va vänner, förutsatt att vi ses i den snaraste framtiden =)





Till salu!!

Ingen som vill köpa en aktiv subwoofer föresten? Audio pro 2x6,5, inbyggt slusteg 150W. Spelar skitbra! 1000:-
Eller en Stefan Lord självläkande dart-tavla inklusive fem pilar, riktiga pilar alltså, inget skit. 400:-
En bas finns också, DLS 15". Ingen låda, bara själva basen. 400:-

One night stand med Jocke Bergqvist

Japp, det har jag varit på ikväll! Ett uppträdande på Christinateatern här i stan alltså =)
Fan vilken grabb!! Han har energi till tusen. Rätt kul stå-upp komik, i alla fall när han körde sina egna grejer. Men det riktigt bra va när han sjöng. Åh! vilken röst... Killens första egna uppträdande dessutom.
Tack Lasse för en jättekul kväll =)
Jag försökte filma en av sångerna och lite annat med mobilkameran, men det gick inte så bra. Får se sen om det blev nåt av det så kanske jag kan dela med mig.
Nu är det dock dags för sängen, trött som attan!

Tjo!


mhm...

Sitter och surfar runt på lite bloggar och varvar ner i största allmänhet. Jag har varit ledig idag, vilket iofs inte betyder att jag suttit på rumpan och inte gjort ett dyft. Det känns som jag varit vaken ett dygn. Möte med banken om nåt som heter "nyckelkund" och burit kartonger och prylar till höger och vänster och nu till sist gjort iordning matlådor för ett par dagar. Jag ska strax lägga mig och sova för jag ska upp halv fyra i natt och jobba, jätte mysigt. Inte lilla passet heller, jag slutar inte förrän tio på kvällen. Vi ska köra kalk till Borås om jag har fattat det hela rätt.. Utbildningsbiten börjar gå mot sitt slut känner jag, jag känner mig väldigt stressad. Den här veckan har vi kört med instruktör och nästa vecka blir det TMZ och T43 utbildning sen är det uppkörning och slutprov veckan därpå... Det är det där med slutprov jag inte gillar, jag har lite problem med att det heter prov.. det gör mig nervös. Jag känner att jag vill begrava mig i JTFen och bara råplugga men jag har inte tid med det och helt ärligt så ska jag inte behöva det heller. Jag har pluggat det i över ett år, det ska fan i mig sitta nu!

Det är mycket nu.. Så mycket jag ska göra, så mycket jag skulle villja göra.  Men just nu ska jag sova..


Retro!!!

Jag va bara tvungen! Jag hittade den på youtube och blev så nostalgisk =)


Hallåååååå?

Jag är så trött på att mina bästa vänner bor så jäkla långt bort! Jag vill kunna ta en fika eller bara hälsa på när andan faller på, inte behöva sitta och planera in när man eventuellt kan åka bort över helgen. Det är så jävla dyng-trist!!! Fan va trött jag är på det..

Ursäkta.. men ibland så rinner det över.. Dessutom så sitter jag själv just nu i en kall tråkig liten ynklig lägenhet och tycker lite synd om mig själv.. :(

....

(Nej, jag tänker inte skaffa Fb, det är inte att umgås)

Nya tillskottet..

Tänkte bara visa min lilla morot. =) (morot för att den är typ orange i ordentligt dagsljus)


Tja!

Nu har jag fått skäll igen från några håll att jag är för jäkla seg på att uppdatera bloggen, så det är väl bäst att jag petar ner några rader...
Senaste nytt från mig; Jag har varit på bio. Vi va och såg Toy Story 3 i 3-D, ganska häftigt. Det va första gången jag såg film i 3-D så det va nice. Men jag måste säga att jag nog inte tyckte att det va en vidare barnfilm. Jag tyckte den va lite creepy på vissa ställen och regelrätt ledsam på andra. Jag gillade den mycket, men så är jag ju förtjust i tecknat också.. Oxhälja hann vi med också. Hittade lite presenter till syskonbarn och kusinbarn men sen va det mest skit. Ärligt talat, en marknad som har rykte om sig att va en av Sveriges största, då förväntar man sig lite kvalitet nånstans. Hemslöjd och gårdstillverkad mat etc.. Nu så man ju i stort sett samma Kina-import var femtionde meter. Skittrist verkligen.. Så va det inte förr, när en annan va mindre.. Vart är världen på väg?

Idag va jag och klippte mig, jag blev jättenöjd. Det är första gången på år och dar jag gick till en riktig frisörsalong. Jag brukar alltid be min moster att klippa mig för hon är skitduktig men jag får så dåligt samvete för att jag tjatar på henne om att klippa mig hela tiden, hon har ju annat att göra menar jag. Hur som helst så gick jag till Attityd, man kan nämligen boka tid hos dom på nätet så det gjorde jag igår. Happy hour va det också så det va hundra spänn billigare =) Min frisör hette Sofie förresten och hon va super, lyhörd och proffsig.

Övrigt? Jag tänkte köpa bil.. Men bilen jag vill ha finns inte för produktion än så det får bli nåt annat så länge. Vi får se imorrn, då ska jag ha bestämt mig för en bil som finns på Skoglöfs Bil..

På jobbet så är det fortfarande utbildning som gäller. Dieselutbildningen är klar och jag har nu intyg på TMY, det känns fint. Får se vad som är på gång härnäst..
And on that note.. dags att sova, ska ju jobba imorrn =)


RSS 2.0