torka..

Inte så mycket att blogga om direkt.. semestern fortgår. Fast tekniskt sett så kan man väl säga att jag är arbetslös antar jag. Jag slutade på Anovo den 9 juli och ska börja på Tågab 1 augusti. Känns bättre att kalla det semester... utan lön iofs. Men sen i september så borde jag få slutlönen från Anovo med mina sparade semesterdagar. Mums =) Då ska jag nog köpa en bil. En golf IV eller audi coupé.
Apropå att börja nya jobbet så har jag presationsångest. Tänk om jag klantar mig? Jag är ju helt grön om man bortser från praktiken som jag trots allt har gjort på Tågab, men jag vill ju va så liten belastning som möjligt så kort tid som möjligt. Jag vet ju iaf att jag kommer göra mitt bästa och jag får lita på att det räcker.

Har det verkligen inte hänt nåt sen sist jag bloggade? Kusinen har fått barn iofs, grattis grattis. Syrrans äldsta har fyllt år med kom jag på. Jag åt nog tidernas godaste snoddas på det kalaset. Mumma...
Just ja, bio med. Inception, klart sevärd.

Nu ska jag ta och spela lite tv-spel och sen se en film..


windy city

Jag saknar det fina vädret. Det är grått och lite småruggigt ute, blåser som bara den.. Inte mysfaktor-ruggigt utan bara deprimerande trist.
Annars har jag faktiskt haft riktigt kul idag, jag har varit barnvakt åt syrrans små knott. Busat massor och ätit jordgubbar. Mitt i alltihop så slocknade dom dock så då hade man massa tid att bara sitta i solen (som faktiskt va framme då), och bläddra i gammal reklam.

Förresten så köpte jag en epilator häromdagen, tänkte att det blir billigare än att vaxa benen i tid och otid. Fick för mig att det nog inte skulle göra så ont eftersom man vaxat tidigare och så, men oj va fel jag hade... Det gjorde ont! Ont så in i helvete! Men ujuj va lent det blev, supernöjd. Jag ångrar nästan att jag inte tog före- och efterbilder som jag kunde visa.  =)



Nu ska jag se om jag kan gräva fram nån gammal film att se på, för på tvn verkade det inte va nåt...

Tjo

Det susar utanför

Ligger och lyssnar på när bilarna drar förbi där utanför. Tv:n står på och det är nån kass thriller som rullar. Jag har tråkigt som satan. Idag är det tungt. Jag lånade en bok på biblioteket häromdagen som jag försöker läsa ut. Mia Skäringers nya "Dyngkåt och hur helig som helst". Jag rekomenderar den till föräldrar, den va inget för mig. Jag vet igentligen inte varför jag lånade den till att börja med, jag gillar ungefär 10% av det hon gör annars. Lite i överkant hela tiden.. Jaja..

Skulle igentligen ha åkt ner till Västervik i helgen med, provat köra lite ånglok på smalspår men det körde såklart ihop sig. "Tur i oturen" va väl då att min klasskompis som är där och styr och ställer sa att det va eldningsförbud så det skulle inte bli med ånglok i vilket fall. Men det hade ändå varit kul att se hur det va där nere. =(

Det är så mycket som skulle ha varit och borde ha blivit.. Man kan inte planera för livet, så är det bara.
Nu ska jag se om jag kan koppla in dvd-spelaren..

P.S Boktips mottages tacksamt!

Världsbäst

Jag har världens mest omtänksamma syster! Hon gjorde iordning ett jättemumsigt kalas för min skull, för att jag klarat av min utbildning. Bakat tårta och paj och massa kakor och grejer.
Fick en massa fina presenter av släkten också, vilket va jätte snällt men jag blev lite generad för jag tycker väl igentligen inte att det är nåt att fira på det sättet. Men det va jätte mysigt.



Tack så mycket! :)

Nu jävlar!!

Nu är jag lokförare!! Det ni!! Sista tentan är avklarad och nu är det bara avslutningen kvar.
Kul men som jag sagt nån gång förut lite sorgligt. Jag kommer sakna gänget som satan!! Hoppas på många återträffar å det snaraste..
Nu ska jag njuta av resten av dagen innan festligheterna drar igång.

Ses på spåret!!! =)

varmt som satan

Idag har det varit sjukt varmt. Kollade vid nåt tillfälle och då va skuggtemperaturen 27 grader. Då drog jag, syrran och hennes minsta ut på vattensafari! Inte så mycket safari i sig kanske men Mini hade aldrig badat i sjön förut, bara i pool och så, så för henne va det jäkligt spännande. Inte är hon rädd för nåt heller så hon är en dröm att ha med sig. Sen blev det en glass i skärgårn och vid det laget så önskade vi att vi va tillbaka i vattnet, det va helt enkelt för hett ute..
Morgondagen kommer bestå mest av plugg (hoppas jag), för på måndag har vi det andra av tre slutprov. Det första hade vi nu i veckan och det gick rätt så bra. Hade två fel "bara", men så jäkla onödiga slarvfel. Sånt gör mig riktigt förbannad faktiskt.. Det får inte hända igen.
Sista veckan.. mycket tankar och känslor nu... kul och jobbigt på samma gång.
Men det orkar jag inte tänka på nu.. nu ska jag sova..

tjo

RSS 2.0