ICA Bonuscheck

Wohoo!! En bonuscheck på 25:-!! Vilken lycka.... Nu kan jag köpa mig vad som helst på ICA för jag har fått 25:-!! Eller ja.. Jag kan i alla fall unna mig en lyxigare glass nästa gång jag är där och gör av med mina surt förvärvade pengar.. Bättre än inget som min chef skulle säga..

Rekordvarmt är det ute.. fortfarande. Underbart. Jag känner mig inte alls som ett urvattnat plommon.
Vi va nere på stan förut och kollade lite. Hittade Marvin halterneck-linnen på JC och hade världens tur och hittade tre stycken in min storlek, (resten va XS). Det bästa med dom va priset. Tre stycken för 149:-!! I take it!! Då är det roligt att handla. Nu vill jag bara ha tag i några snygga och framför allt svala klänningar också.. Just nu sitter jag i en klänning som jag verkligen kan kalla "den här gamla trasan". Jag tror jag köpte den när jag va 19. Det är TIO år sedan vill jag bara påpeka. Jag har dock inte använt den hela tiden eftersom jag tjockade på mig rejält en sväng och då passade den... mindre bra kan vi väl säga. Skit samma. Ful är den men ack så skön. 

Till helgen ska jag åka till Göteborg och hälsa på Tirre, can't wait! Dock så sa vi ju att vi skulle gå på Bergakungens bio, men det går ju ingen bra film på just den duken, bara nån trist jäkla svensk polis-film. När det samtidigt går nya Transformers och Ice Age 3!!! Vad tänkte dom med!!! Jag vill inte se en kass svensk pang pang-rulle!!! *suck*
Jaja... man kan uppenbarligen inte få allt..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok. Jag köpte en bok som heter Änglar av Marian Keys på ICA (utan bonuscheck). När jag läst ett tag så tyckte jag att den kändes lite bekant. Ah fan, tänkte jag. Jag har nog läst den förut, men det går ändå. Jag kom ju inte ihåg allt. Sen ser jag att jag har boken i min bokhylla redan.. Typiskt. Tur att boken va på rea och inte kostade så mycket. Annars hade jag nog gråtit en liten skvätt.

Nej, läsa va det ja...

Sommarhetta..

Hmm.. Överskriften låter som en dålig tantsnusk-roman.. Kul, kanske skulle skriva en sån. Hehe..
Nej, jag syftar naturligtvis på sommarvärmen som är här. Dagen har spenderats på balkongen i godan ro nästan hela dagen.. om man bortser från att vi även städat och gjort smörgåstårta.. Härligt va det i alla fall.
Nu sitter jag och lyssnar på Imperiet och undrar varför det är så ledsamt i alla texter.. men det är väl en väldigt ifrågasättande artist. Lite intressant att lyssna på mellan all snabbmats-pop..

Igår va det en jävla idiot som gick runt i stan och hotade butikspersonal här i stan och även min syster som va inne på en av dom. Jävla sate, måtte jag aldrig få tag i dig!! Jag ska.... *morr* Det är ju fan att folk inte ska kunna hålla sig i skinnet.

Jag har bytt till ren Thåström.. Karenina.. När jag hör det här så minns jag när vi satt på golvet i Elins rum och drömde om vad vi ville med livet och om vilken kille vi gillade då och så vidare.. Livet va annorlunda då.. Jag önskar att jag hade kvar mina dagböcker från den tiden så att jag kunde se vad jag tänkte då.. 
Om jag skulle skriva en bok om allt, skulle den va intressant? Skulle någon annan än jag vilja läsa den?
Skillnaden mellan då och nu är att nu sätter man sina egna gränser, inte mindre strikta i de flesta fall, men man väljer själv nu. Är du nöjd med dina gränser? Om inte så skyll dig själv.
Jag är väldigt lättpåverkad av musik, mitt humör svängde helt om och blev allvarligt av Thåström =P
Jag är nog en sån människa som kan relatera en låt till varje (eller ja, kanske inte VARJE) halv-viktig händelse i mitt liv...
"Åh, den häääär låten!! Den hörde jag när jag läste den där superbra boken!!"
*suck*

Nej, nu ska jag se om jag har nåt som kan missuppfattas som en författarådra =P

tjo

seeeeegt...

Första semesterdagen... jag ska gå och träna.. Sen då? Vad ska jag fylla mina dagar med?? Jag känner att jag antingen kommer bli jordens soffpotatis eller träna sjukt mycket. Blir säkert en hel del böcker att låna från bibblan också.. jaja..
det är väl bara att... sätta igång....

Play it, feel it, love it!!


En midsommar utan regn.. who knew?

Det blev en hel midsommar utan regn. När klockan va tio över tolv och tekniskt sett mindsommardagen så började regnet, men det ränkas inte eftersom det som sagt blivit nästa dag. Det gäller att se bägaren som halvfull =)
Tack Becca och Marcus för en trevlig kväll!!

Den här dagen är ofantligt lång. Jag tycker jag har varit vaken i minst ett dygn och klockan är bara 18:00. Hmm..
Sitter och lyssnar på Apoptygma Berzerk. Lite lustigt, jag hittar en massa musik nu på Spotify som jag lyssnade på förr om åren, underbart. En tjej i klassen sa att när man lyssnar på gammal musik eller ser gamla filmer som man gillade förr så är man på väg in i en kris, typ 30-års kris antar jag att hon menar för min del. Jag vet inte om jag kan hålla med om det dock. Jag längtar ju inte tillbaka till den tiden och önska att jag va yngre. Det är ju typ som att träffa på en gammal vän man inte sett på länge. Jaja..

Nu börjar min semster förresten, fyra veckor med bara slappande.. Blir tomt utan skolan.. men jag ska nog överleva...

Magen har börjat kurra lite, undrar vad man ska stoppa i sig idag.. Lite thaimat kanske?? Det va inte igår direkt.. Ja, så får det nog bli....
Hoppas det är öppet..

Solen är här!

Att det samtidigt bara va fem grader varmt ute när jag gick hemifrån har förstås ingen betydelse?? Juni säger jag bara... midsommarveckan och det är fem grader!! Jag som köpte shorts och grejer för nån vecka sen, ska jag aldrig få användning för dom?
Det här är sista veckan innan semestern. Fyra veckor av ingenting, gött det.. Hoppas på bättre väder så man kan va ute med båten så mycket som möjligt, det är såååå gött att va ute på sjön. Frisk luft och tyst och lugnt.
Jag ska även ner till Göteborg och hälsa på Tirre. Vi ska gå på bio, inte vilken som helst heller. Den finns en biograf som heter Bergakungens och dom ska ha en V.I.P salong. Stora feta fåtöljer och grejer, DEN vill jag besöka. Hoppas dom visar några bra filmer.. Nya Transformers har ju premiär snart och Ice Age 3.. Pick and choose...

Nej, nu ska jag se om jag kan va lite social..

Besökstid och favvo-musik

Jag va uppe till jobbet idag och lämnade lite papper till chefen. Gud va gött det va att träffa folket igen, jag har saknat dom! Jag ville ha mer tid att bara sitta och prata med dom men en lunch på Anovo försvinner så fort så det är inte klokt.. Jag hoppas jag kan få dom att träffas nån sommarkväll snart.

Den här låten förresten, är så jäkla bra.. Den va med på en utav Guitar Hero skivorna och det va första gången jag hörde den och blev störtförälskad.. Love it.
Cliffs of Dover
 

What's up?

Då orkar man sitta upp igen då.. I två dagar har jag haft feber och ont i halsen och allmänt lidit. Skitjobbigt, det va jätte längesen jag va sjuk så jag hade glömt bort hur jobbigt det är. Nu är febern borta men jag sitter med två golfbollar i halsen känns det som, mina halsmandlar vill inte bli mindre än verkar det som. Ser urfånigt ut..
Till råga på allt så håller grannen på att borra upp nåt och har hållit på med det i snart två timmar *morr*.
Vad har hänt senaste veckan då? Inte så mycket.. jag har fortfarande inte lärt mig spela gitarr.. vilken skräll.
Jag har äntligen fått igång Spotify och jag gillert! Jag ska lyssna på det nu när jag sätter mig och pluggar.
Men först ska jag ta en dusch för jag luktar halvdöd grävling efter två dagar i sjuksäng..


Lär mig!!

Finns det nån som kan lära mig spela gitarr??!? Jag kan inte göra det på egen hand, jag fattar helt enkelt inte...

Vart är det vackra vädret??

Här gick jag i godan ro och njöt av att sommaren äntligen är här och så försvinner den! Praktiskt taget vinter igen ju... eller ja....
Fastingshelgen avlöpte utan större haveri och god mat fick man på köpet -  tack Jönsson. I måndags så tog jag ett tidigare tåg till Hallsberg för jag tänkte gå och träna där, (dom har också Nautilus), men när jag kliver in på badhuset och säger vad jag vill så säger damen i kassan att det kostar 45:-... Que? Jag trodde i min enfald att om man betalat 2200:- för ett gymkort som ska funka på alla Nautilusgym så skulle man inte behöva betala ännu mer pengar.. Vad fel jag hade.. Vilket gjorde att jag struntade i att träna och va tvungen att sitta i solen med en kopp kaffe i stället. Stackars mig...

Igår fick vi reda på att vi ska ha självstudier hela nästa vecka. Nog för att det är gött att inte behöva kliva upp på morgonen men jag blev faktiskt lite besviken. Jag gillar verkligen att va där, jag tycker det är kul att lära mig nåt nytt och jag trivs så jäkla bra med alla andra nötter i klassen.. En hel vecka utan dom känns inte vidare kul..
Om man (läs skolan) hade haft lite mer framförhållning hade jag kanske kunnat skaka fram någon "tittar-tur" som det heter, så man får åka med och kolla hur det går till. Men det är nog lite snart inpå för att det ska gå att fixa nu..

Snart är det dags att stänga de två blå. Jag måste ju va pigg imorrn till lektionen börjar. Vi ska ha Blomman och när han drar igång vill det till att va vaken annars blir man det snart nog =)

Göran: Jag ska hälsa till honom så fort jag kan =) Just nu är han ute och ränner någonstans dock, ingen verkar veta riktigt vart.. =P

RSS 2.0