God morgon Måndag...

Tjoho! Äntligen på jobbet igen! Eller hur.... *urk* Sjukt morgontrött. Blev ju inte så mycket sova i helgen.. Eller ja, somnade på soffab igår eftermiddag och sov nån timme, vansinnigt gött. Sen så ruskade Johan liv i mig och mumlade nåt om mat. Bah, jag va ju jätte trött, inte skulle väl jag behöva göra mat? Men jag hämnades genom att göra stuvade makaroner och falukorv, vilket han inte är helt förtjust i. Ja, jag är barnsligt hämdlysten. Moahahaaa!
Sitter just nu och tittar på Morgon-tv på tv4. Dom pratar om vaccin mot rökning, Tycker jag låter alldeles fantastiskt. Ut med rökarna! Eftersom jag har rökande vänner så ber jag dom att tänka på att jag tycker om dom även om dom röker. Men, rökning är farligt. Inte bara för rökaren i fråga utan även för de i omgivningen som utsätts för det utan att ha valt det själv. Om jag inte vill vara i närheten så kan jag alltid gå därifrån så det är inte mig själv jag syftar på. (Även om det skulle vara skönt att slippa flytta på sig hela tiden) Jag tänker främst på barn osv där föräldrarna röker i hemmet eller i bilen etc. Eller när man är gravid. Då kan man inte komma undan. Det va inte alls kul att bo i ett hem där det röktes minst ett paket om dagen. Förjävligt rent ut sagt. Jag förstår att det är svårt att sluta men att säga att man inte kan är fegt. Man kan om man vill. Kom inte och säg nåt annat. "Rökare är också människor" Ja visst. Men inte lika länge och dessutom gör dom andra människor mindre långlivade. Mordförsök. Börja snusa i stället. Det drabbar ingen annan.  
Så färdig-gnatat. :)

Nu ska jag börja jobba.. eller se ut som jag gör det i alla fall :P

Tjipp 

Bakis

Det blev lite av varje igår. Åkte faktiskt till bilträffen och det va jättekul. Mycket fina bilar. Vi åkte dit i Skodan för den är bekvämare att åka landsväg med den. Dock är den ju inte så stylad, allt sitter ju under huven :) Det hade varit kul att ha haft MX-5:an istället. Fanns faktiskt en sån där. (fast inte lika snygg som våran förstås, he he). Men som sagt, inte så kul i 110.... Vi åkte hem innan cruisingen dock. Hungriga och dåligt klädda för en hel kväll utomhus. Jag tog en del kort med min nya lilla smidiga kamera, men blev lite besviken på mig själv eftersom jag tog rätt så dåliga bilder. Ska kanske lägga upp några av dom bättre här sen.
Sen så blev det ut i stället. Ringde en kompis och frågade va han gjorde och han satt hemma hos en annan kompis. Så dit bar det av, tänkte väl egentligen inte gå ut, mest bara sitta och snacka lite men det blev varvet tillslut. Har inte varit där sen det flyttade. Det va väl rätt trevligt. Bra blandning på folk. MEn det kändes ändå rätt knepigt och jag gömde mig mest intill min kompis. Det blev billigt i alla fall.  Kompisen va en gentleman och bjöd, och hans polare tog in ett gäng hot shots. Det va trevligt. Träffade ett par arbetskamrater och det va trevligt men sen kände jag inte igen fler människor. Kanske mer nästa gång.
Nu säger Johan nåt om frukost.. örk... Men det är väl bäst att äta lite..

Den här listan ha jag snott från min kusin icepearl.blogg.se

Dagens humör: Mosig
Dagens mående: Bakis
Dagens borde: Städa och framför allt damma
Dagens frisyr:  Okammat med hårspänne?
Dagens klädsel:  jeans och tröja
Dagens planer: Ligga i soffan och dega 
Dagens meteriella vill ha: En lite smidig kompressor 
Dagens längtan: När det är färdighandlat och jag får lägga mig i soffan igen 
Dagens fundering: Undrar om man ska beställa hem pizza idag.
Dagens beroende: apelsinsaft
Dagens tråkigaste: Kliva upp
Dagens tidning: Bilsport
Dagens låt: Falco - Rock me Amadeus


Tjipp

Lördagsjobb

Jaha.. Lördag eftermiddag och allt är... väl?
Jag har jobbat idag. Jätte kul. Inte. Men tydligen var det nödvändigt. Jobbade som fan gjorde jag. Jäklar va duktig jag va. Så nu har jag klappat mig på axeln litegrann. Ikväll då? Ja, jag vet inte. Det är bilträff i Karlstad som jag skulle till egentligen men jag känner inte riktigt för det. Skulle kunna följa med några kompisar som ska till Karlstad och dansa men jag känner liksom inte för det heller. Umgås med dom är alltid kul men jag känner inte riktigt att jag har så stor lust att ta en svängom på dansgolvet bara. Hellre sitta ner några timmar med en kall god öl någonstans. Men det lär väl inte hända. Jobbiga är att jag har typ 30 minuter på mig att bestämma om jag ska med till Karlstad eller inte. *suck*  ja ja.. vi får se.. Nu ska jag dricka lite jos..

Tjipp

Enligt påtryckningar

Godmorgon. Eftersom jag fått skäll för att jag är dålig på att uppdatera min så gör jag här ett försök till information. Jag skyller på att jag har haft lite mycket att göra.. Förutom att jobba alltså.. Det har varit en hel hög med hus-visningar som vi har sprungit på. Tyvär var det inget som kändes så där perfekt. Första huset hade pyttesmå badrum och grannar alldeles för nära. Ett annat hade för små rum utan möjlighet att slå ut någon vägg. Vi tittade på ett hus i Kväggen som va jätte fint och trevligt men det låg nästan som i ett samhälle och jag har ingen lust att bo 1½ mil utanför stan bara för att ha en massa grannar överallt. Senaste huset låg i stan.. vid Lisas Höjd. Huset va i toppskick men när vi stod ute på gräsmattan så lät det som lastbilarna körde två meter bakom oss när det kom vanliga bilar på vägen.. Och sen det eviga ljudet från E18... Trist. Sökandet går vidare. Nästa visning är den 2 maj.. Vi får se hur det går.. Jag har inte världens högsta förhoppningar. Vi är ganska kräsna. Men det tycker jag att man ska vara. Det är ju inte riktigt som att köpa ett par nya byxor direkt...

Igår va jag och hälsade på ett par polare i Björndeborg. Dom har veranda. Jag är fruktansvärt avundsjuk. Det va baaaara därför jag åkte dit :) Nej då, jag skoja bara. Hade ju inte träffat dom på länge.. Det blir så. Tänkte först skylla på att det är för att dom bor i Björneborg men vi sågs inte så jäkla ofta när dom bodde inne i stan heller. Vi är såna helt enkelt. Man knatar på med sitt och sen upptäcker man att man inte har pratat med den och den på två månader. Så länge det funkar..

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 07.00. Då ska jag börja joobba, tjoho!
Får ju inte betalt innan sju, och kommer man hit halv sju så fördriver man tiden med nåt annat. I detta fallet blogga och titta på Latjolajban..

Tjipp


Mitt första försök på grishud.....

.image4

Kaffe o tårta?

Hmm.. Jag ska bjuda på kaffe och tårta idag.. det ska bli intressant av flera anledningar. Mest för att min tårta inte beter sig som en tårta  bör,.. Så nu gör jag en till tårtbotten.. spännande..  fortsättning följer......

Regnet det bara öser ner.. eller snö?

Först och främst, Tack för grattisönskningarna :) Det värmer. (Och jag ska prova det där kan-jang köret tror jag :P)
Nu till ordningen. Jag har precis kommit upp från tvättstugan.. Jätte kul. Hem från jobbet och dyka direkt i tvätten.. Jag har så roligt.. Marken är det idag också.. Normalt sett så brukar jag gå ner och köpa lite marknadsnougat. Med lite menar jag ca1kg... Men förutom tvättstuga så är det skitväder och jag tror inte att det bästa jag kan göra som förkyld är att ränna runt i stan på jakt efter godis. Sä här sitter jag. Jag läste lite på aftonbladets hemsida. Fy fan va mycket smörja det skrivs ändå! Man kan ju snart lika gärna köpa Hänt i veckan som en kvällstidning.. Expressen är likadan.. Han sa och hon har gjort och dom rymde...  Det senaste jag läste va nåt om den där Alex Shulman eller va han heter... Hjälp vilken tragisk människa.. Han måste vara en av sveriges mest ynkliga människor. Det som är lika tragiskt är alla dessa människor som skriver kommentarer där dom dissar honom så mycket det går. Alltså, vill man berömma så är det helt rätt ställe att göra det på men för fan. Om du vill att det ska gå dåligt för honom så skriv inte i hans blogg!! Gå inte in och läs överhuvud taget! Allt annat är att spä på det han gör.  Jag läste själv hans bloggar för länge sen innan det började spåra ur helt och hållet.. men som sagt.. det finns en gräns för allt.

Imorrn ska jag hälsa på min kusin. Om hon kommer ihåg det.. (Gör du Mickan?) Då ska vi prata strunt, för det är vi riktigt bra på :) Och dricka kaffe. Jag måste ta reda på vilket kaffe dom använder eftersom jag tycker det är gott och jag ska ha lite kalas hemma nästa vecka och inte har kaffe hemma till vardags. Måste komma ihåg att köpa.. Vart ställde jag perkulatorn nu då... Hoppas jag har mycket fritid i helgen.. Det är så mycket jag vill göra.. Baka tex... Och jag vill verkligen plocka fram tatueringsgrejerna. Det va EVIGHETER sen...jaja..
Nu är det dags att knata ner till tvättstugan igen.. jippi..



Bilden har föresten inget med nåt jag skriver att göra.. Jag satt bara och kollade lite bilder i datorn och såg den här.. Det är Märta, min råtta som jag hade för nåt år sedan. Henne saknar jag.... R.I.P

image3

28

Japp. Idag fyller jag år. 28 år för att vara exakt. Jag kan i ärlighetens namn inte säga att jag känner mig värst mycket äldre än igår. Hur har jag då spenderat denna dag. Jo. Med en hejdundrande förkylning och mensvärk. Jippi. Jag önskar att jag skojade men inte då.. Jag är totalt utslagen. Helt värdelöst. Idag skulle jag ju bara dega och äta köpt färdig mat för att det är sååå gott, inte för att jag är för svag för att stå vid spisen... *suck*
Fan va det rinner ur näsan!! Ja, jag vet det är äckligt. Men det är min blogg, min födelsedag och mitt jäkla snor så jag skriver om det om jag vill... så det så.. Det är sånt där jobbigt snor, sånt som man ser på gamla tanter och gubbar när det är vinter och dom kommer in i en affär tex. Det nästan droppar... eller ja, det droppar. Snuskigt... SKillnaden är att jag vet om att mitt snor gör så och är därför förbered med en bit papper så att det inte ska snoras överallt. Jag har haft papper på mig hela dagen... Det började med Rysaren "Beware of the snor". Sen kom uppföljaren " The snor returns"... Nu är det bara massa trista fortsättningar à la "Snor 3, 4, 5 osv". Skittråkigt.
Nej, nu ska jag gå och fylla på pappersförrådet.

Tjipp

Yeeehaaa!!!

Helg! Äntligen! Som jag har längtat..
Hmm.. Ibland tycker man att tiden flyger iväg och rätt va det är så har ett år gått. Fast som nu när veckan bara segade sig fram utan slut.... urk..
Det va ett tag sen jag skrev nåt.. Det är inte för att jag har varit såååå upptagen utan snarare för att jag inte har gjort nåt värt att skriva ner..tror jag.. Vi har varit på några husvisningar.. Inget som fastnade dock.. Ett rätt så trevligt hus på kvarndammen men det va lite för litet... och inget garage. The search goes on... Jag längtar verkligen efter ett eget hus. Med egen gräsmatta. Och egen veranda. Där man inte behöver dela tvättstuga med 85 andra hushåll och inte behöver stå ut med nåt annat än sitt eget. Jag är SÅ trött på att bo i lägenhet. Jag vill ha mer svängrum..
Ja ja... 
Imorrn ska jag ut en sväng, se om man ser nåt folk man känner igen.. vi får väl se hur det går.. Nu ska jag göra som en snäll pro-dam och förbereda för Så ska det låta..

Tjipp

RSS 2.0