aj

Jag har klämt mig så nu har jag en ful blodblåsa på mitt finger... =(
Jätte äckligt.

bra och skit...

Det sket sig med lunchen med kusinen =( Jag hade totalt missuppfattat vart de va. Dom sa namnet på ett hotell som tydligen finns både här och i Karlstad. Jag trodde förstås att det va här dom skulle va men så va ju inte fallet. Så när det närmade sig att vi skulle ses och jag ringde för att kolla hur dom låg till, DÅ gick det upp för mig att det va fel stad. Tyvärr så va det för sent att göra nåt åt det då. Får väl hoppas att dom kommer upp snart igen, med bättre resultat.

Roligt blev det dock senare på kvällen. Jag och en kompis gick ut och käkade, fläskfilé à la Black Rock på the Pub. Nice. Sen fyllde vi på med några öl. Efter ett tag kom syrran förbi med och satt och snorade en stund. Stackarn är ju jättesjuk =(

Den här dagen blev väl ingen riktig höjdare direkt. Skulle egentligen ha åkt till Karlstad och strosat på deras skyltsöndag men det blev ett riktigt skitväder och sen gick det bara nerför... inget kul alls.
Jag och polaren från gårdagen tog en sväng här hemma istan istället. Tyvärr så är det inte så spännande att va här.. men jag hittade några snygga knästrumpor i alla fall. Nu behöver jag bara några snygga vinterkjolar...  

tjo

Nu är det klippt!!

Jag ser inte längre ut som ett gotlandsruss!! Än så länge är jag faktist jättefin i håret.. Trist bara att det inte är lika enkelt att få till det hemma som det verkar va hos frisören. Skönt är det iaf..
Annars gör jag precis ingenting vettigt. Jag har varit ledig idag och jag har verkligen bara varit och klippt mig och hängt i min mosters butik. Hjälpte till (?) att julpynta lite, är ju skyltsöndag nu i helgen. Va ju faktiskt och lunchade med syrran också kom jag på, på Café Paus. Det va inget vidare. Torrt kött =( Bra sällskap dock =) En av mina andra mostrar kom förbi också, nice nice.

Igår fick jag ett telefonsamtal jag inte va beredd på för fem öre. En av mina kusiner på pappas sida ringde och talade om att dom skulle åka upp hit i helgen och undrade om vi inte kunde ses en liten stund. Kul! Jag och syrran ska träffa dom i morrn på lite lunch, ska bli jättetrevligt. Sen blir det faktiskt lite utgång på kvällen..
Söndag ska jag se om jag hittar lite julklappar kanske.. Sen är det måndag igen och då är det dags att jobba!! Börjar fem på morgonen och ska till Bålsta. Jag som är så morgonpigg... 

Nu ska ta och sjunga lite för grannarna tror jag =)

"... run, run, run away baby, before I put my spell on you!"

Tjo!!

trött torsdagkväll..

Då har jag jobbat färdigt för den här veckan då. Gött att va lite långledig.. Veckan har bestått av en (halv) tur till Krylbo, en tur till Gävle tis-ons och en tur till Stockaryd idag. Långdraget. Turen till Gävle drog ut på tiden för en kollega hade fått problem med sitt tåg så då hämtade han mig i bil, (jag va stationen innan), och så växlade vi ur några vagnar. Men det gick ju bra till slut och jag blev "bara" typ tre timmar sen. Nåt som däremot va väldigt roligt va att jag träffade Sofie, min klasskompis, där uppe =) Wunderbar, det va ju så längesen sist. Önskar det kunde bli oftare..

Imorrn ska jag äntligen få klippa mig, wee!! Ska bli så skönt.
Nu sitter jag mest och väntar ut matchen mellan Färjestad och Luleå, ser bra ut än så länge. 3-0 och bara ett par minuter kvar. Men man vet aldrig.

*håller tummarna*

Det bidde inga bilder...

Det vart aldrig att jag tog några bilder, det va så mycket annat som kom ivägen. Så kan det bli ibland.
Idag har jag varit ledig, gött gött. Hade ett par kompisar här på lite mat för en stund sen, lagom avslappnat. Känner mig lite som en spärrballong nu bara efter all mat... 
Igår kväll så gick jag oss syrran till The Pub en sväng och slappade lite. Ett par öl och en nachotallrik satt bra det. Träffade lite släkt också som jag inte sett på ett tag så det va nice. Nästan inget folk ute heller så man slapp trängas tack och lov.
Imorrn är det den sista Krylbo-turen på en vecka iaf tror jag.. Dock så ser den lite annorlunda ut än de andra så det ska bli spännande och se hur det kommer gå. Vi är ju två iaf så det löser vi säkert. Till veckan ska jag ha en tur till Gävle, själv. Det känns mer pirrigt. Jag har varit där två gånger förut så det ska nog gå bra, men det blir ju alltid lite nervigare när man är ensam. Tur att man har ett sånt bra kontaktnät på jobbet nu så man alltid har nån att fråga när man får hjärnsläpp.
Undrar om jag inte hade en ledig dag mitt i veckan snart med.. Jag behöver verkligen fixa en klipptid, jag ser ut som ett gotlandsruss i håret..

Nee.. nu är det nog dags att packa ner det sista i väskan och gå och lägga sig tror jag..
Jag ska försöka få till lite bilder...

Tjo

(Åh för i helvete FBK! Förlust mot ett av seriens sämsta lag?!?! Hemma!!!! wtf??)

Mellanlandar..

Ganska nyss hemkommen från min andra Krylbo-tur på kort tid. Lagom seg, som vanligt. Imorrn bär det av igen så jag är väl i stort sett bara hemma och hämtar rena kläder känns det som.. Det har gått bra iaf, tack för det. Det har väl strulat lite uppe i Krylbo men det va ju som tur va inte vårt fel och det va inga större bekymmer i slutändan. Lite svettigt blev det på vägen hem. På en station va den en blåst brud som kom på den smarta idén att försöka krypa under bommarna när vi kom körande. Vi slängde oss på tyfonen (det finns två knappar i hytten) och hon hoppade bakåt igen. Jävla pucko! "Nej, bommarna gick ner, det är bäst jag skyndar mig över"... jeez...
Imorrn bär det av igen så jag är väl i stort sett bara hemma och hämtar rena kläder känns det som..

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på Spotify, ungefär så mycket som jag orkar med just nu.
Ska se om jag orkar ta lite bilder  från turen imorrn och lägga upp så får ni se hur min arbetsplats kan se ut. Fan va gött det är ändå att ha ett jobb som varierar sig så. Samtidigt som det inte alltid är skitkul att stå ute och växla i tjugo minusgrader.. Men hellre det än sitta instängd året om...

Apropå att sitta instängd, jag körde med min gamla/nya arbetskamrat idag. Vi kom in på ämnet Anovo med allt vad det innebär och kom på att vi saknade allt våra gamla arbetspolare en del. Undrar om dom kommer ihåg oss? :P Skulle va kul med en bowlingkväll snart...

Nej, dags att packa om väskan så jag slipper göra det imorrnbitti

Tjo


Fredag

Mycket har hänt den här veckan. Två turer till Grums och en till Krylbo. Kom ganska nyss hem, ganska trött. Det har varit både upp och ner. Klantade till det ordentligt i onsdags, det gillar jag inte. Jag borde ha vetat bättre.. skit. Det gick bra som tur va... Krylbo-turen gick utan bekymmer. Va till och med tidiga hem, det va gött. Nu är jag ledig i helgen, skulle egentligen varit ledig på måndag också men blev tillfrågad om jag kunde jobba på måndag också, och det går ju bra. Har ju inget inplanerat som måste göra.. Sen blir det Krylbo igen, och sen igen.. sen är jag ledig på lördagen och sen Krylbo, igen. Kan jag inte den turen sen så är jag dum i huvudet.
Om det är nån som har förslag på vad som finns att göra i Krylbo, I´m all ears...

I helgen då? Jag kom just ihåg att det är min lillebrors simskoleavslutning imorrn så den ska jag gå på. Söndagen är fullsmäckad, farsdags-firande till höger och vänster. Jag kommer dessvärre att missa ett kalas för min rara moster och rara kusin, det känns inget vidare. Får försöka gratta dom vid senare tillfälle.. kanske hinner efter min långa Krylbo-turné..

Men just nu ska jag faktiskt ta och se en film och äta lite ostkrokar.. Och förmodligen somna i soffan..

tjo

Mys..



"A heart is not judged by how much you love, but by how much you are loved by others."



Måste ju nämna spelet "Angry Birds" som finns till bla iPhone. För jäkla roligt spel! Har ni en smartphone eller va de kallas så köp det spelet, ni kommer få skitkul!


Nu ska jag snart träffa syrran för vi ska till kyrkogården och tända lite ljus för farmor och farfar i minneslunden. Jag saknar dom så mycket. Häromdagen hittade jag en diktafon som jag köpte åt farfar för många år sedan. Han hade ju för avsikt att berätta sina levnadshistorier =) Det gick väl inget vidare med det men han slog iaf igång den ett tag så jag lyssnade på det häromdagen. Man hör hur han och farmor pratar om allt möjligt, mat, ryggvärk och annat i livet. Jag, syrran och farsan hörs också ibland. Kändes så skönt att få höra deras röster igen, jag ska se till att göra kopior väldigt snart på olika medier. Jag skulle få spader om jag lyckades förstöra den här skatten.


tjo

help...



Natalie Dee Comic

Zzz..

Tröööööööött.... Trött i huvudet, trött i kroppen... trött..

Sova...?

På väg hem

Sitter just nu i vagnen på väg hem. Nästan hemma redan känns det som, peppar peppar. Att säga att det är nåt annat än en lång tur t o r till Kiruna vore lögn, men det är en trevlig tur. Jag är rätt så trött i skallen nu men som sagt.. inte såå långt hem, vi är ju faktiskt i Frövi.. Nu ska jag snart avnjuta lite mat(låda) och sen tror jag jag ska läsa lite. Sen är jag faktiskt ledig hela helgen, börjar inte förrän på tisdag igen, jäkligt tidigt iofs, ska köra till Grums så jag börjar väl nån gång runt tre på morgonen.. mysigt..
Nu pep micron, matdags!

Tjo

RSS 2.0