dags att sova...

Sitter här och lyssnar på spotify och håller på att få krupp för att jag inte kommer på en viss låt. Det är inte ens en låt kan exakt vet hur den låter, en polare berättade om den häromdagen. Jag har egentligen inget att gå på. Nånting i refrängen där dom sjunger "drive my car" och den gick på radion hela tiden för fem år sedan. Fråga mig inte varför JAG sitter och funderar på det här. Men det kändes när hon pratade om den som att jag borde veta vad  det va för nån, att om jag kommer på det så kommer jag säga "Ja! Den är ju jättebra!" och så kommer jag bli glad för att jag återupptäckt nåt kul.. Men nej, det går inte. Inte ens allsmäktiga google kan hjälpa mig, jag har försökt. Bajs.. Jaja..
Vi pratade däremot om en annan artist.. eller egentligen va det väl bara en låt. Jag gillar inte Idol. Det är så plastigt. Alltså har jag inte tittat de senaste åren, förutom nåt enstaka avsnitt på själva uttagningarna. Alltså missade jag årets vinnare, Jay Smith. Det här är min åsikt om denna förmåga. Han ser läskig ut. Jag fattar inte varför alla säger att han är så vaaaansinnigt snygg. Jag skulle bli rädd om jag mötte honom på nån bakgata. Men jävlar vilken röst! Bortse från "dreaming people" som går på radion hela tiden. Lyssna på hans cover på "like a prayer". Den gav mig rysningar..

Men nu är det som sagt dags att sova, ny dag imorgon...


Läs en bok, nu.

Jag har precis avslutat en bok. Eat, pray, love av Elisabeth Gilbert. Jag gillade den. Det fick i alla fall mig att tänka till på ett lite annat sätt. Jag hade den som ljudbok dessutom, författarinan själv som läser så man får höra på riktigt hur hon tänkt sig att allt ska låta.. om ni fattar vad jag menar...

Helgen har varit som alla andra helger i stort sett, fast jag jobbade ju iofs igår, kom hem från min första egna Göteborgstur.. Det verkar som det gick bra, ingen har skällt på mig än i alla fall. Låt oss hoppas att det håller i sig.
Imorrn är jag ledig, då ska jag försöka få till en fika med syrran innan hon far iväg på jobb.
Sen vetefan vad jag ska hitta på, finns ju saker att göra om det skulle va så..

Jobbmässigt så blir det en sväng till Göteborg igen i veckan och ett par Grums-turer. Jag hoppas inte vädret krånglar för mycket. När jag skulle gå till tåget igår morse så hade det kommit 1½dm nysnö. Det va ett helvete att pulsa i två kilometer i den skiten.. Nu har det snöat och regnat om vartannat i flera dagar.. Kan det inte va antingen eller? Eller snarare, snö så det ligger och sen ingen mer snö, eller regna bort alltihop så man slipper all slask som sen fryser så att man inte kan gå någonstans över huvudtaget.

Nu har jag snart gäspat käken ur led, dags att sova.



tänk om.. eller Tänk Om.


Den är här.

Det tog ett par dagar att få hem den nya datorn. Rasande snabbt. Nu har jag alltså inte lika bra anledning att inte uppdatera den här skräpsidan..
Ser att det är en månad sen jag skrev ett inlägg värt namnet. Det har lite olika orsaker. Lat, jobbat mycket, angår er inte, mer lat osv..
Det är mycket nu.

Tack o lov så är jul och nyårshelgerna över. Närmast på listan just nu är morsans födelsedag, i övermorgon. Då är jag i Göteborg så det blir till att fira henne i efterskott. Min första egna tur till Göteborg faktiskt, ska bli intressant. Hoppas allt går utan bekymmer. När jag åkte dit förra veckan för linjekännedom så gick huvudledningen sönder mitt i tåget under en vagn, massa bök. Då va vi två stycken så det gick ju att ordna, värre om man varit själv.
Men innan dess så ska jag köra till Grums imorrnbitti. Jag får gå upp kvart i tre inatt så det snartdags för mig att gå och sova....

klant..

Jag har tappat min dator i golvet, så vi kan väl skylla på att det är därför jag är så kass på att uppdatera här...
bra, då säger vi så...

(ser däremot fram emot helgen 11-13 februari =) )

RSS 2.0