This is my blog, hear me talk trash..

Woo... Det är mitt i natten, och i ärlighetens namn så är det nog snart dags att sova. Men, innan så sker så tänkte jag slösa bort lite av er värdefulla tid. Vad tycker ni om det?
Jag är ledig hela helgen. Just den här dagen började med ett besök hos frisören och sen några timmar i tvättstugan. Sen va det dags att träffa syster-yster för en glass nere i stan. Jättegött att sitta i solen och bara dega och njuta av solen.
Imorrn är det valborgsmässoafton. Ska ni ut och titta på några brasor? Det va ett tag sen jag gjorde det.. Det kommer nog inte bli av imorrn heller. Jag och syrran va och bokade bord på The Pub, tänkte det kunde va kul och käka lite gottigt.

Hade en tur till Göteborg häromdagen förresten. Hyfsat långt tåg. Mot vad jag är van iaf.. 581 meter långt  och 1555 ton tungt. Jäkligt tungbromsat.. På vägen hem fick jag en extravagn men å andra sidan va det inte mycket last, 601 meter långt, men inte så jätte tungt, 1020 ton. Tunga tåg har jag ju haft förr men det blir lite anorlunda när de blir längre.
 

Nu har jag tjötat färdigt för ikväll tror jag..

orka...

trött i huvudet...
dessutom så va det två puckade bilister idag som inte tyckte det va nödvändigt att stanna om det kommer tåg. Ena bilen passerade ca 30 meter framför mig och körde trots att det fanns både ljud och ljussignaler som sa åt honom att stanna.. *suck* Folk har uppenbarligen dödslängtan.. jag fattar inte. Se er för, för fan!!!


Igår åkte jag förresten till Karlstad med min moster, shoppade massa kul. Skor och klänningar. Det va väldigt trevligt. Det hoppas jag vi kan göra om igen.

Delar med mig av några bilder på skor jag numera äger..





Hur många ägg har du ätit?

Det är ju påsk och så och jag hörde att vi åt ruskigt många ägg vid den här tiden på året. Jag har ätit tre. Ingen fara för mitt kolesterolvärde alltså skulle jag tro. Däremot så har jag, som jag själv förutspådde, ätit massor med godis.. Igår satt jag större delen av dagen på balkongen och solade, hur gött som helst. Saft och godis va dieten och en bok underhållningen.
Däremot så fick jag en energikick av nån underlig anledning frampå eftermiddagen och drog igång och rensade garderoberna. Jag bet ihop och slängde ganska många gamla favvoplagg men helt ärligt, hur vettigt är det att ha kvar plagg somär fyra storlekar för stora för mig nu? Det är inget jag kan använda och det tar bara plats. Så två kassar blev skräp och tre blev till insamling. Sen har jag faktiskt ytterliggare en kasse som är kläder som är i princip oanvända som jag tänkte se om jag kan kränga för några kronor på Tradera.
En del saker blev ju kvar som jag nog aldrig kommer använda men som jag helst enkelt inte vill bli av med. En tröja min farmor stickat tex men som är enormt stor eftersom det va såna kläder jag ville ha vid den tiden (när jag va femton typ), och klänningen jag hade när jag tog studenten. Lustigt nog så sitter den lite bättre nu än den gjorde när det begav sig.
En kvällspromenad blev det också innan det va dags att sova. Hängde med en kompis till Ica och handlade lite onyttigheter. Efter en sån varm och slö dag va det gött med lite svalare kvällsluft.


Har ni sett? Hittade en jacka med det här supersnygga trycket i garderoben. Jag fick den för nåt år sedan, det är lite trasig men fasen om jag inte ska laga upp den. Jag blir ju så nostalgisk :)


What´s what?

Tja, det va längesen sist! Hur har ni haft det? Jag har upptäckt att våren har anlänt. Gött som fan. Jag hittade tussilago i Dalarna som jag sa i nåt tidigare inlägg men nu har jag även hittat blåsippor! Och en hel drös med vitsippor såklart.. Jag är inte överdrivet intresserad av blommor och sånt men såhär när våren är efterlängtad så blir jag lite mer lyrisk över lite kronblad. Dessutom är det så gött att se hur träden blir grönare och allt blir mysigare på nåt sätt. 

Annars har jag jobbat, som vanligt. Om jag orkade så skulle jag lägga upp tråkiga bilder från ställen jag varit på men det är jag för lat för så det blir inget. Vad jag kan tala om för er är att om ni ska ut och se er om i Sverige så behöver ni inte åka till Grimstorp, typ söder om Nässjö, där finns inte ett dugg intressant och den stackare som jag pratade med såg ut som han helst hade varit var som helst utom just där. Jag spenderade tre och en halv långtråkiga jäkla timmar där i onsdags, inte kul alls. Det va så tråkigt att inte ens min telefon ville va där. När jag tar kort med den spar den nämligen även information om vart bilden togs men just där ville den hellre va i Jönköping... Jag förstår den fullständigt.

Nu är det påsk dessutom, det är godis överallt. Jag som precis har (håller på att), hämtat mig från jul-sockerberoendet. Jag rör mig inte i proportion till mitt godisintag om man säger så. Nu är jag ju ledig i tre dagar dessutom och har all tid i världen att bara mumsa godsaker...

Imorrn ska jag träffa min gamla kompis Elin och hennes karl. Det ska bli nice, ses ju inte värst ofta eftersom hon bor i Umeå och där svänger ju inte jag förbi så ofta. Inte alls faktiskt... Trevligt ska det bli iaf..

Tjo tjo

SM-Guld 2011!!

Vi vann!! Wee!!

3's nya mast, kommer säkert att förbättra ...

img_4057 (MMS)

3's nya mast, kommer säkert att förbättra täckningen avsevärt. :p


Tussilago!

Jag såg tussilago idag! Vår! Det va i Insjön, ett ställe som jag för övrigt är lite smått förtjust i kan jag meddela. Jag skulle nog kunna tänka mig att bo där emellanåt. Jag har haft en körning dit nu. Åkte till Insjön igår, sen vidare till Gävle. Sov några timmar och sen tillbaka till Insjön och sen hem. Det har varit en väldigt bra tur, sett mycket trevligt längs spåret. Träffade dessutom sj-donnan Sofie i Gävle och pratade bort lite tid (som jag egentligen borde sovit). Gött och prata lite strunt en stund. Körningen gick bra hur som helst, trots att det va första gången just vi körde turen. Premiärtur kallade dom det till och med men det har ju varit några där ett par gånger tidigare.. Det va nån form av invigning iaf så det va en massa folk överallt.
Jag tänkte nog berätta massa mer om turen och så men jag märker att jag är väldans trött och hela tiden slår fel på tangentbordet, så nu är det nog dags att lägga ner för natten.

Tjo.

Vadå "alla master är nere"??

Wtf!?! Jag har ingen täckning på min mobil. Jag har Tre för övrigt. Varit nöjd med dom för det mesta och varit kund hos dom skitlänge. Nu tyckte dom tydligen, lagom till att jag förlängde mitt abonemang, att det va läge att säga upp samarbetet med Telenor så då kan dom inte använda deras master längre. Och för säkerhetsskull så är det nåt fel på de master i närheten som Tre faktist har och ingen vet varför eller när de kan tänkas va igång igen. Skitkul.

Klagomål på tre Håller du med så tryck på "jag vill också ha svar"

Syrran: du kan nå mig på jobbmobilen om du nu har kvar det numret..

Nåt annat som va desto roligare var att FBK vann första finalmatchen ikväll. Det gillar vi, även om jag undrar vad f-n som hände i slutet. Glömde mitt kära lag bort att även sista perioden är tjugo minuter lång och att det kanske är dumt att börja planera kvällsfikat innan man hört slutsignalen? Skärpning tack.

Imorrn är jag ledig, gött det. Då ska jag sova lääänge. Fast inte längre än tolv för då kommer det folk och ska ha SLUTBESIKTNING. Stambytet ska bedömas osv.. Inte för att jag skulle orka sova till tolv, med lite tur så kan jag kanske sova till åtta-halv nio iaf. Jämför det med idag, när jag klev upp kvart i tre i morse. Wee.. Hur som helst, imorrn ska det slöas för jag kommer jobba ett monsterpass torsdag till fredag. Det mest ansträngande jag tänker göra imorrn är att eventuellt gå och fika (ja ja... jag vet :P)

Vårväder. Sitter i Krylbo och njuter (?) a...

img_0983 (MMS)

Vårväder. Sitter i Krylbo och njuter (?) av att det i alla fall inte är kallt. Det gäller att se det positiva i allt eller hur?


RSS 2.0