Todays news, brought to you by Flötmätt

Tvättdag idag. Man skulle kunna säga fyyyy fan va tråkigt, men än så länge så är det lite roligare eftersom det är en ny tvättstuga som man dessutom inte behöver gå ut ur huset för att komma till. Jag känner mig bortskämd.
Vad har hänt sen sist då? En hel del faktiskt om jag ska va helt ärlig men jag får vänta lite med att skriva om det..
Hur som helst.. På lördag är det födelsedagsfest för halva släkten.. nästan.. Morsan, morbror och mormor i alla fall. Jag hörde ryktas att vi blir ca 70-80 stycken.. Inte fullt hus alltså men snudd på. Så är det med stor släkt.
Jag hade även viljat prova att baka nåt i helgen också, men det ser inte ut som det kommer hända. Bakar jag tex semlor så vill jag ju att det kommer hit nån och äter dom med och det tror jag ingen orkar den här helgen :P
Men jag kanske skulle prova på att göra en budapestlängd fast med blåbär och hallon som jag pratat om ett tag nu..?
Den orkar vi ju iaf sätta i oss större delen av själva.. jätte nyttigt...

Vi va förresten jätte duktiga(?) och plockade upp en massa säckar med kläder och jackor igår. Till slut så tittade jag nöjt på de tomma säckarna och de fulla garderoberna och sa att "va bra att det fick plats". Då talade Johan om att det fanns ett par säckar till i ett annat rum.. Jag tror jag måste bli striktare med vad som sparas.. För jag kan slå vad om att det är mitt.. samlare som jag är..

Nej, gott folk. Nu är det dags för mig att ta upp det sista ur torkskåpet och sen väntar Antikrundan. (Det är nu man vet att man är "vuxen", haha!) 


Invigning med pompa och ståt..

Eller i alla fall med varmvatten. Igår invigde jag badkaret. Som en del vet så är badkar extremt viktigt för mig. Och kan ni tänka er? Det va bättre än mitt gamla! Det här är liksom lite sluttande i ryggen, jätte bekvämt :)

Idag fick vi ett köksbord och stolar utav moster, det blev kanonbra. Ovant med ett riktigt bord som man faktiskt kan sitta vid. Nu måste jag hitta några snygga dukar också så att det inte ser så naket ut. Och gardiner... Det sitter inte i nåt fönster än så länge. Har inte ens fästen och stänger.. En sak i taget :P Köpte en lampa till vardagsrummet på Hildas House häromdagen. En stor rund och fin. Ska lägga upp en bild på den när jag letat upp kabeln till kameran.  Den är här någonstans...

Nu ska jag sträcka ut mig i soffan en stund. Tempot på uppackningen har avtagit något nu när det mesta är uppe, men jag har faktiskt packat upp en låda idag i alla fall, duktiga jag.

Förresten! Ni som tröttnat på reklambaserade radiokanaler spm bara kör samma tjugo låtar om och om igen, Ratta in nya Karlstadradion, 92,2 --Hur bra som helst, världens blandning av låtar!!   http://www.knradio.se/

hmpf..

~~~~~~~~Kärleksballader är världens gissel~~~~~~~~

Melodifestivalen har börjat..

Första delfinalen idag. Måste säga att jag tyckte det va ett helt ok startfält. Alcazar hade jag dock klarat mig utan,[bara för att dom varit med i den här tävlingen hundra gånger tidigare så behöver dom ju inte fortsätta - kvalitet för kvantitet], och Jonathan Fagerlund kommer jag inte ens ihåg hur det lät, så han kan inte ha varit suverän.. Jag hade hellre sett att Nina Söderkvist gick till final istället för Alcazar. Lite mer ös i hennes låt och den lät inte riktigt lika massproducerad. Lite förvånande va att jag faktiskt gillade Scotts låt, det trodde jag inte jag skulle göra, jag tycker sångaren är lite halvslemmig à la "jag raggar brudar på varje spelning"-typ. Carolines låt gilladejag också, men inte så att jag tror att den skulle stå sig i ESC. Jag tror hon är lite för udda för det.. Marie Serneholt kunde lika gärna ha stannat hemma. Platt och tråkig låt och framträdandet va inget vidare heller.
 Och så har vi Emilia. Jag väntade mig inte så mycket av henne men vilken låt! Jag gillert! Den va glad och jazzig. Det blir till att stänga av radion för jag gissar att dom nu kommer att börja spela sönder den.
Nästa lördag såg jag att bland annat Markoolio ska va med. Hoppas det är humor. Det är ju hans grej liksom. Och dom har dammat av Lili och Susie till och med. Det ska bli lite spännande.

Nu ska jag se om jag orkar sortera in lite handdukar i nåt skåp, jag måste ju göra nåt vettigt idag med, har typ bara fikat hela dagen, kalas och grejer :)

Tjipp

fortsättning

Ok, då ska vi se. Som jag sa tidigare så är vi färdigflyttade nu. Tack och lov. Saker och ting börjar komma på plats och jag börjar se mig som hemma här. Det är härligt att ha så mycket utrymme och inte behöva stapla allt hela tiden.  En hel del är förstås kvar i lådor och väntar på att få komma fram men jag har koncentrerat mig på köket. Jag känner att det är det rum som måste fungera för att allt annat ska kunna flyta på så bra som möjligt. Hemmes hjärta, eller va är det man säger? Det enda som är ett minus är att det är ganska så lyhört här. Vi är ju vana total tystnad från Bele och det är det inte här.  men man vänjer sig säkert vid det så småningom. Vi har till och med hunnit få besök redan, men typsikt nog så hade jag inte hunnit inhandla kaffe eller nånting så jag hade inte ett jota att bjuda på :[ Inte kul alls. Får se till att handla lite imorrn.. eller lördag.. Vi ska till Karlstad och Ikea imorrn eller lördag, har inte bestämt än riktigt när.. Det vore bra om vi hinner med det imorrn för vi är bjudna på kalas på lördag, men det blir lite tajt om tid, det märks.
Idag har vi invigt tvättstugan. Det är ju aldrig kul att tvätta men jag måste säga att det underlättade att inte behöva gå ut tvärs över gården för att komma till tvättstugan.
Jag hade tänkt skriva lite mer ingående om hur det hela har varit men jag orkar faktiskt inte det. Jag är jätte trött och tänker sjunka ner i soffan nån timme innan det är dags att sova.
 En arbetsdag kvar den här veckan sen får man sovmorgon ;)

Tjipp

Då va det gjort..

Vi har äntligen flyttat färdigt. Ja, tekniskt sett så gjorde vi det i helgen som va men jag har inte haft tid att skriva nåt om det förrän nu.. Och jag har faktiskt inte tid nu heller. Jag tänkte bara hejja lite så att ni vet att jag inte glömt bort att jag har en blogg :P

RSS 2.0