Rosa pilatesboll

Japp, jag har en rosa pilatesboll. Kan ni fatta?Jag gillar inte rosa.. Det är verkligen inte min färg. Nu ligger den på mitt vardagsrumsgolv och psykar mig att använda den. Jätte jobbigt. Det va faktiskt ett medvetet val att den skulle vara rosa.. (Man kunde nämligen även ta den i grått) Om den är rosa så kommer jag ALLTID att veta att den existerar, alltså kanske jag faktiskt även använder den ofta. Smart va? Den inhandlades på Rusta i Charlottenberg. Varför? Jo, för det va en arbetskollega som sa att det fanns så mycket billigt i Charlottenberg, med deras stora köpcentra och allt. Sport-outlet bland annat. Så vi tänkte vi skulle kolla upp det där och se om jag hittade lite billigare träningsprylar.
Det gjorde jag inte. Jo, på Rusta, men det kunde jag lika gärna köpt typ i Karlstad. Sport-outletsen hade massor med kläder i varierande priser så det gick säkert att hitta nåt om det va det man ville ha. Men själva köpcentrat va precis som vilket köpcenter som helst fast med dyrare fik. Jag hittade dock en ljusstake som jag gillade och ett par scarfs, men sen va det stopp. Va det värt att åka totalt 30 mil för? Nej, inte om resan endast hade varit för att spara in pengar. Nu åker ju vi gjärna bara för att åka ibland så det gjorde inte så mycket.  Men man ska inte åka och tro att det är som ett litet Ullared eller så.

Vad har hänt annars då? Ja.. Johan har varit med i Stads-racet. Har kom 2:a i sitt företags-race. Han blev så stolt så. Och han förlorade mot en Wirén tror jag så det va ingen som arbetade på hans jobb så han är väl förmodligen odräglig på jobbet nu :)

Idag ska det städas en del och sen ska jag träffa kusin Sophie kl fem. Det ska bli trevligt, vi har inte snackat skit på jättelänge. Sen blir det nog till att göra köttbullar för det har Johan tjatat om i flera dagar nu och jag börjar tröttna.. 


Här är några bilder från veckan :)
Johan i A-finalen
Johan i A-finalen


Cool stubbe på väg hem från jobbet :P

Frostfri frys?

Vi håller på att frosta ur frysen. Det är något som vi tänkt göra väldigt länge.. Och med det menar jag i typ 4 år... Ja, jag vet... Det hade inte hänt nu heller om det inte vore för att frysen inte gick igen ordentligt igår kväll och Johan upptäckte det idag.. Ergo, frosta av frysen. Sagt och hjort, ut med allt som jag kan laga iordning idag och släng resten. In med en panna under och vänta.
Under tiden åkte vi en sväng med båten och njöt av det vackra vädret. Jätte mysigt :)
Sen kom vi hem och upptäckte att Vänern flyttat in i vår lägenhet. Jag hade naturligtvis inte puttat in plåten långt nog så all smältis rann bakvägen. Jätte kul. Men nu är det moppat och nu ska det bara få tina färdigt så att jag kan slå igång igen.. Tjojo.. Det är hade inte hänt om vi hade frostat av regelbunden som normala människor, men så har jag egentligen aldrig blivit anklagad för att vara vidare normal..
Nu ska jag tröstäta kärleksmums och cola (med socker från Skåne!).
Ha en underbar kväll alles.


Potatis på burk

Jag har återupptäckt något från min barndom. Jag köpte potatis på burk häromdagen. Den är typ kokt och så men man kokar bara upp den för att den ska få värme.. Hur som helst. Supersmidigt och väldigt gott. Så det och fläskkotletter och kvällen va räddad.


Det här stör mig idag:

* Folk som slänger ut saker genom bilrutan. Som idag tex då dom kastade ut en förpackning med McDonalds strips mitt
   i stan. *morr*

* Moppegäng. Jag avskyr er. Ni är högljudda, har inget trafikvett och om jag hade en större bil så skulle jag jaga er tills ni
   börjar gråta och sen köra över er.

* Puckade hundägare som inte borde få ha hund eftersom de tror att det bara är tufft att ha en pitbull och inte inser att det
   bara kan bli en bra hund genom god uppfostran (som inte bygger på stryk). Och för guds skull, en liten chihuahua är 
   ingen handväska och den kan gå alldeles utmärkt själv! Tro fan att dom blir nervösa av sig när dom aldrig ens får 
   lukta på andra hundar eller gå mer än 10 meter åt gången!!



Här är en bild på mitt öga.. Knepig infektion av nåt slag som dök upp igår.  Äckligt va?



Och som plåster på såren för att ni fick se den äckliga bilden så lägger jag upp den här. Ibland är livet vackert...

Tillbaka till allvaret

Jaha, då va semestern slut och man va tillbaka till jobbet igen. Tjoho. Igår va hemsk, jag kände mig helt bortkommen och jag fattade ingenting och fick bara reda på en massa skit som jag tydligen gjort fel innan semestern. Jag tänker inte gå in närmare på det.. Idag va det trögare ändå men så är det ju tisdag och tisdagar är alltid en mardröm..
Men det va ändå trevligt att träffa arbetskamrater igen. Man saknar det till slut..
Semestern va sjön dock. Jag behövde den. Det sista jag gjorde var att åka till Göteborg och hälsa på Terese, en kompis sen högstadietiden. Det va jätte trevligt.. Shoppade, åt och pratade en massa strunt. Underbart. Det enda trista var att jag åkte buss. Fy fan för fullsatta bussar och kärringar med tunga äckliga parfymer som dom hällt på sig litervis.
Det kommer bli en tuff vecka tror jag, vi har tydligen övertid så det blir väl en massa extrajobbande :( Idag hade jag dessutom möte med min bostadsrättsförening och det tog tre timmar. Men det va det värt.
Imorrn ska jag hälsa på min kära syster och hålla henne lite sällskap. Det ska bli trevligt. Vi hinner inte ses så mycket som jag skulle villja :/ Sen måste jag se om jag kan f en fika med mina kära kusiner Sophie och Mickan för det va evigheter sen också.. Så om ni läser det här; Jag vill fika!!

Nu ska jag borsta tänderna och sova så jag är redo för morgondagens prövningar!
Jag är glad att jag är jag. Att jag bor där jag bor och att jag kan klaga på att jag inte orkar göra mat. Att det är bland de största problem jag har. Tack.



Industri-torkpapper - För dig som alltid bara går förbi toapapperet på ICA.

Semesterfeber

Inte ens den bra sorten. Jag är sjuk. Har haft massa feber och snorar som aldrig förr. Inget kul alls. Men tacksamt nog så har febern gått ner nu. Det är alltid nåt.. Om en liten stund när jag fått tillbaka lite kraft så ska jag ta en lång renande dusch. Jag hoppas att snorandet slutar också så att det inte blir som förra året då jag va förkyld i 5 månader.. Jag skojar inte... det va så länge... Nej, nu blir det lite meningslös tv...

Funny



www.nataliedee.com

Väckt?

Hur många rop på hjälp finns det? Skulle jag känna igen alla? Skulle du?
Hur många sitter i mörkret just nu och undrar vart vägen ut är? Hur många ser och tiger och hur många är blinda....?
Miljöhot och krig i all ära men fråga för guds skull inte hur din nästa mår för då kanske han talar om det..

Ny lista

Tre saker jag gör när jag vaknar:
Går på toa
Kollar vad klockan är
Lägger mig i soffan (helger och semester)

Tre saker jag måste ha under dagen:
Dryck
♥ Nåt att äta.. helst gott 
♥ Kläder av något slag

Tre personlighetsdrag på mig:
♥ Uppriktig
♥ Glad
♥ Grinig

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
♥ Läsa, jag älskar att läsa...
♥ Måla
♥ Sjunga


Tre saker jag är rädd för:
♥ Inte så förtjust i spindlar
♥ Att fastna
♥ Djupt vatten

Något jag drömmer om:
♥ Hus på landet
♥ Hitta mina rötter
♥ Lära mig baka bröd

Hellre ett hack i ...

Jag körde på en sten igår med båten. Närmare bestämt med propellern. Den gick sönder, vi fick klippa bort en bit som satt löst. Jätte roligt, speciellt som jag tog över ratten tre minuter innan. Till mitt försvar så såg ingen av oss stenen i fråga och det gick sjukt höga vågor. Kan ha varit därför det tog i över huvud taget. Men men.. Om vi ska va lite konspiratoriska så tror vi att det är alqaida som börjat syssla med ubåtar i vänern och det va egentligen en sån vi körde på. (FRA, om ni läser det här så tycker jag att ni seriöst ska kolla om det inte kan ligga något i det här)
Hur som helst så är reservproppellern på plats och den andra är på lagning..
Idag har vi varit ute hela dagen. SMHI har ju varnat för regn i helgen så man tar ju vara på det man kan. Helt underbart har det varit. Bara badat, solat och ätit hela dagen.. Mmmm.... Petat på en gädda har jag gjort också. En levande i vattnet. Den va bara typ 8 cm lång och jätte söt.. Men vänta bara tills den är några år, en meter lång och tänder som värsta storsjöodjuret... huga...

Jag måste förresten dela med mig av två bilder för dagen. Den ena är hur det såg ut när vi åkte hem från Johans föräldra nu ikväll.. såååå vackert.


Det andra är nån stackare som hade svensexa. Min arbetskamrat va kusin med den arma männsikan. Han sitter utanför Ica Maxi och trummar och sjunger, men han har ingen aning om vart han är själv.. Tragiskt.
Om jag någonsin skulle gifta mig så skulle jag bli asförbannad om nän gjorde sånt här mot mig.. Men det är jag det, det är inte min kopp thé...


RSS 2.0