Fan vad jag är duktig!

Jag skuttade upp före sju i morse och slängde in tvätt i maskinerna, hjälpte syrran med en grej OCH jag dammsög min gigantiska bäddmadrass innan jag bäddade rent. Jag är fantastisk.


Semla någon?

Jag gillar inte semlor. Jag förstår inte hur man kan äta själva kletet i dom. Då är det ju för väl att ett konditori i stan tänkt på oss stackare som inte kan dela gemenskapen. Det här är en variant med vaniljkräm istället och chokladbitar i brödet. Yeay!


Rart med tragiskt?

Jag har sen några år gett upp allt som har med melodifestivalen att göra, det är gammal skåpmat i ny plastig förpackning i stort sett. Alltså har jag inte sett något från årets tävlingar. Men nu pratar varenda kotte om nån filur som heter Björn Ranelid, han verkar ha upprört många, så jag slog upp svt-play och hoppade fram till hans bidrag.

Helt allvarligt. En lång, stel morot som står och pratar (rappar?) något som jag inte riktigt vet om det är tänkt att va en hyllning till kvinnan eller helt enkelt en ursäkt för att få stå på scen med ett gäng brudar. Sångerskan kan inte va helt nöjd med att presenteras för svenska folket i det sammanhanget...
Vem släppte igenom honom i gallringen ens..? Ja ja, ännu en spik i kistan för tävlingen. 'Mello' som det kallas nu för tiden.. Jeez..

//sjukling


Fredagsmys..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/467319/images/2012/pic_189874314.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/467319/images/2012/pic_189874314.jpg" class="image">


14 februari..

Grattis farfar...*kram*

Pass-resa..

Sitter på ett Sj-tåg på väg upp till Bollnäs. Ska byta av en förare där, hoppas allt går smidigt. Bytet sker inte förrän i natt så jag har några timmar att vila på innan det är dags. Tyvärr kommer jag ju inte fram förrän vid halv sju så jag hinner inte knata runt nåt i affärer och skrota, det är lite synd. Men jag ska verkligen inte klaga, just nu sitter jag ju bara och bloggar och dricker mocha och har betalt. My life is good..

En traumatisk upplevelse har jag haft dock. Jag gick på toa på tåget nyss. Jag vände nästan i dörren, stanken va fruktansvärd. Ammoniak luktar inte hallon direkt. Men vad gör man? Måste man så måste man.. Men jag fattar verkligen inte varför det inte går att hålla toaletterna fräscha på tågen.
Sen vet jag att det är väldigt politiskt inkorrekt att säga men jag önskar att det fanns en separat vagn för folk med småbarn. Småbarn skriker, det fattar jag också men det betyder inte att jag vill lyssna på det i två och en halv timme. Det kanske är för att jag inte har barn som jag stör mig men må så vara.. Jag är väl en hemsk människa då.
Det här är föresten ett snabbtåg, (X2000,sj3000), vilket betyder korglutning. Vagnarna lutar in i kurvorna. Jättebra för då kan tåget gå fort, jättejobbigt för då mår jag illa. Tåget till Stockholm hade korglutningen pajat på min vagn, vilket jag tyckte va underbart. Vi får se om jag överlever..

Nu har knytet tystnat, halleluja! Vilket rart barn.. Nu ska jag dra fram min virkning och se lite from ut.
(och nu började oljudet igen..)

Tjo


Alvesta är as-kallt!

Jag trodde det blev varmare ju längre söderut man kom men jag måste ha kört för långt och hamnat i Antarktis för jag fryser som satan. Det är till och med kallt inne på hotellet, snålisar.. Frukosten hade färskpressad apelsinjuice iaf så då är allt väl. Nu måste bara loken vakna till liv så vi kommer härifrån och upp till varmare breddgrader igen.

Tjo


RSS 2.0