Krylbo- ett fik?

Jaha gott folk, då satt man i Krylbo då.. Det va ett tag sen jag hade den här turen så man skulle ju kunna tro att jag längtat hit.. Det skulle vara för konditori Stinsen i så fall. Mumsiga baguetter, speciellt den med skinkröra. En sån får det bli imorrn tror jag.
Nu ska det bli lite tv, Så ska det låta. Min kollega kommer snart springa efter sina hörselproppar för jag lär väl börja yla :p

Tjo


En gång är ingen gång..

Rubriken har inget att göra med nåt jag tänkte skriva om. Har en låt i huvudet av Björn Rosenström (tror jag) och den går som soundtrack till allt just nu. Susar hemåt från Vislanda as we speak, sittandes i biträdesstolen naturligtvis, inte pillar man med nallen medans man kör.. Har just käkat lite frukost så jag mest bara jäser just nu. Om ni ska övernatta i Alvesta nån gång så kan jag rekommendera Hotell Rådmannen. Sköna sängar och helt ok frukost. Trevlig personal har det varit när jag bott där med..
Jag ser fram emot att få komma hem, jag är trött som satan, gick upp halv två inatt. Jag har fem dagar kvar att jobba innan jag är ledig en dag igen.. Jag behöver en bra bok som jag kan ha med och läsa, men jag har inte en susning om vad som finns för intressant. Helst nån biografi.. Förslag tas tacksamt emot. Nu ska jag försöka blunda några minuter innan det är min tur att köra igen..

Tjo


RSS 2.0