Varför blåser det alltid i Hallsberg?

Jag vet inte om jag någonsin varit i Hallsberg utan att det har varit vindbyar åt höger och vänster. Jo, en dag när det va för jävla varmt, DÅ fanns det inte en liten vindpust någonstans.. Men annars så...
Nu har jag till råga på allt flyttat hit också. Inte för all framtid alltså, bara under vardagarna. Jag är så jäkla trött på att pendla. Fatta att jag behöver gå upp klockan fem varenda morgon för att komma hit, och då börjar inte skolan förrän nio. Jävla tågtrafik som inte har bättre tidtabell. Så nu får vi se om det här funkar. Känns liite knepigt att inte åka hem när det trots allt inte tar så lång tid med själva pendlingssträckan... Jaja... Jag hoppas även att jag ska kunna koncentrera mig lite mer på studierna när jag ändå är här. Det finns ju inte så mycket att göra förutom att just plugga. Hemma så kommer man ju på tusen andra saker som man skulle kunna (måste) göra.
Men dyrt blir det. Rummet kostar 2500:- i månaden, då ingår visserligen el och bredband men ändå.. Jag är ju inte riktigt gjord av pengar.. Fast jag kommer ju spara in några kronor på pendlingen i och för sig.
Apropå att det finns nån form av bredband här så måste jag ge mig i ut i den här metropolen och se om jag hittar en nätverkssladd, annars blir det inte mycket surfande. Just nu sitter jag på skolans burk och knappar men den är rätt så seg så det blir lite tradigt i längden.
Nu ska jag göra en lista på sånt som måste inhandlas för min överlevnad. Än så länge består min kylskåpshylla av en liter mjölk, coca cola och Digestive-kex. Vem är en fattig student? Jag....


RC6 1409

Det här är ett tåg-nördigt inlägg. You have been warned.

I en tåg-tidning för en tid sedan så va det en fråga om RC6-loket 1409 var det bästa som fanns i hela världen, för det hade vederbörande hört några lokförare eller liknande prata om. Det här har lett till många skratt kan man väl säga. Det här loket har nu fått lite stjärnstatus på grund av detta. Hur som helst så hade jag detta "världsberömda" lok som drivfordon när jag skulle åka hem härom dagen och jag va tvungen att ta ett par kort när jag nu ändå fick den äran, (några ord från en vän sporrade mig till det kan vi väl säga =P)
Jag kände mig lite smådum när jag stod där och fotade och inte blev det bättre av att en riktig tågnörd dök upp från parkeringen med värsta monsterkameran och började fota på allvar..




Ett inlägg från youtube som säger ungefär på vilken nivå den här spridningen ligger efter inlägget i tidningen =P


Så, slut på nördigheterna för idag...

Ja, det va längesen..

Nej, jag kommer inte skriva nåt intressant nu..
Kanske senare...

Förkortade genomslagsprov och omställningshandtag!!

Jag blir snart knäpp på alla termer och förklaringar och "hur gör du om..?"!!!! Jag har suttit och pluggat sen tio i förmiddags och klockan är nu... kvart över sex... Jag har faktiskt haft matpauser.. Känner jag mig nåt klokare av allt det här då? Nej!! Jo kanske lite.. Jag känner mig så vansinnigt frustrerad och den person jag helst av allt skulle vilja prata med just nu.. nej.. det går inte...
Jag längtar till skolan.. Jag behöver vägledning. Jag är ett förlorat får. Det är tur att vi faktiskt släpps ut på bangården ibland så jag får en chans att fatta vad vi läser om. Jag behöver verkligen få se och klämma på riktigt på grejerna för att det ska registrera ordentligt.. Inget vidare läshuvud här inte =P

Hmm.. fick ett infall att lyssna på Håkan Hellström. Undrar var det kom ifrån. Grabben kan verkligen inte sjunga men jag kan inte låta bli att tycka att det finns en viss njutning i att lyssna på honom ändå. Han är så glad. Jag blir glad. Han är... tokig liksom.. om ni förstår vad jag menar?? Fri.

Dagens ord: metafor


RSS 2.0