Nej, jag har inte dött...

(föregående inlägg gäller fortfarande....)

Skit..

fan helvetes jävla förbannade dynga!
Hata.

Halleluljah

Då va det helg då. Härligt värre. Jag är trött. Tror jag blivit lite förkyld med dessutom. Idag va jag till Grums, gick väl bra antar jag. När jag skulle åka därifrån så upptäckte jag en trasig stake på en vagn. Den va av och pekade ut sisådär 45grader.. inte bra. Samtal till kontoret som fick ringa växlingen i Grums och gruffa lite så dom kom upp och slet ner den helt och hållet. Wee.. Lyckades ändå ta mig därifrån endast tio minuter sen.

Nu är jag ju hur som helst ledig en stund. Morgondagen är ju helt öppen, inget inplanerat så det känns gött. På lördag så ska jag och syrran se om vi inte kan ta och baka lite. Jag har precis suttit och gjort en lista på lite grejer jag vill göra och till och med varit så serös att jag räknat ihop ingredienserna för att se hur mycket jag behöver köpa totalt. Så organiserad har jag nog aldrig varit när det gäller bakning. Men det va så länge sen jag bakade.. jag kanske har glömt hur man gör? Det återstår att se.
Imorrn ska jag nog ta och inventera skafferiet för att se vad jag har och inte har. Jisses..

Sov gott!

crazy tired...

Jobbat ruskigt mycket nu i några dagar.. Åkte från Krylbo i fredags och skulle varit hemma vid sju ungefär men va inte hemma förrän närmare tio. Började med växelfel i Krylbo, sen signalfel i Mosås så jag fick stå i Örebro nästan en timme och sen mer växelfel i Tälle... Lagom trött redan där. Sen började jag kvart i fyra i morse, tur till Grums. Som tur va så flöt det på ganska bra ändå. Blev bara lite sen hem, skulle va klar halv ett egentligen men kom inte ifrån kontoret förrän tio i ett. Och då skulle jag va på ett dop klockan ett! Jag fick helt enkelt dyka upp i arbetskläderna, vilket kändes sådär.. Alla andra va ju naturligtvis finklädda etc och så kommer jag... men jag va ju där i alla fall. Sen vet jag inte hur många,(på vår sida av släkten i alla fall), som reagerade, dom är väl vana vid att jag inte beter mig som normalt folk. Men det va ju iaf mina svarta arbetskläder och inte varselkläderna, för då hade jag INTE gått dit.

Imorrn är jag iaf ledig. Ska bara hjälpa syrran med att sy en gardinkappa, hennes maskin strejkar nämligen. Sen hade det varit lite kul att komma bort till Karlstad och handlat lite julklappar eller nåt men det är ju så förbannat tråkigt ute på vägarna så man vet ju fasen inte om man vågar ge sig ut.

Nästa vecka väntar en aptidig tur till Gävle igen, sen lite Hällefors och avslutar med en Grumstur på torsdag. Fredag har jag semester(!) och ledigt lördag-söndag. Skulle egentligen ha varit till Västervik och hälsat på en klasskamrat men det blidde ju inget av, för mycket snö.. Men som jag jobbat ett tag så ska det bli gött med lite långledigt, och med lite tur så blir det lite glögg med några släktingar på fredag istället =)

((Lite kuriosa bara, jag hörde att löneförhandlingen på Anovo, mitt gamla jobb va klar nu. Dryga 190;-... maffigt värre.. Jag tror min löneökning är nååågot mer än så... ))

Nu har jag varit vaken nog länge.. sen 03.05 närmare bestämt.. nu tänker jag somna framför tv:n.

tjo tjo

RSS 2.0