Solo point...

Hemma själv idag.. Sambon är iväg och festar med Flash och prinsen & c/o. 
Dagen har inte blivit som jag hade tänkt mig, men när blir det igentligen så? Jag lånade mosters hund idag och tog en prommenad. Det va trevligt, men det blev lite kortare än va jag trott för jag fick ont i öronen.. Jäkla skit..
Sen handla lite och hem igen.. Just nu njuter jag av lite tända ljus och jag har precis tittat färdigt på en film. Anna och Kungen. Jag har sett den säkert fem gånger nu men jag grinar lika mycket varje gång. Mjukis.. Nu ska jag bara fixa iordning lite för imorrn och sen e det dags att sova.. Hela sängen för mig själv.. ingen att sparka på :P
God natt allihopa.


Do Re Mi


Granskning


jamen, varför inte...

Det va ju en sån bra dag igår, så det är ju självklart att jag inte kan ha det så idag.. Hemma och är sjuk.. :(
Jippi..

Härlig söndag :)

Idag har det varit en kanondag. Först gick jag och syrran tipspromenad på Björkvallen. Vi hade med oss lilla Zolina som lyckades sova hela tiden trots terrängkörningen med vagnen. Faktum va att hon bara gnydde lite när vi stod still och skulle svara på frågorna :) Helt underbart att traska runt i skogen, vackert väder  har det varit också. Sen tog vi och gick vidare till mormor. Där stod maten i stort sett på bordet och "Visst kan ni väl stanna och äta lite mat?" hördes så fort vi hade planterat oss i varsin stol. Morbror Håkan med sina barn kom förbi, (inbjudna från början) och det blev en riktig samling. Maten va kalasgod och vi blev precis jättemätta.
Plockade äpplen gjorde vi med. Typ en halv ICA-kasse, sen tog vi och gick bort till det nya äldreboendet i stan och frågade kvinnan som öppnade om dom inte ville ha lite äpplen och det ville dom väldigt gjärna. Först såg hon väldigt förbryllad ut, som om hon undrade om vi skulle sälja nåt, men sen va hon glad. Trevligt trevligt... Goda äpplen va det med kan jag intyga :D
Fikat med kusin Sophie har jag hunnit med också. Alltid lika roligt att höra vad hon har för sig. Hon ska snart dra till Grekland och volontärjobba. Skitfränt tycker jag. Helt rätt.

Imorrn är det dags att jobba igen.. Jobbade igår också. Hurra för övertid........................... Nej, allvarligt.. jag är inte vidare fötjust i övertid.. Jag jobbar för att leva, inte lever för att jobba. Men men.. en dag i taget.. Vem vet hur länge jag kommer hålla på med det här egentligen? Ett år till? Tio? Hjälper det ens att fundera?

Har fått önskemål om bilder på mig och min pilatesboll.. Jag vet inte om världen är redo för såna actionbilder men om jag kommer ihåg nästa gång så ska jag be Johan ta ett kort :P

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på meningslösa feelgood-program.

Tjipp

Skottpengar..

Det borde vara skottpengar på oansvariga fylletrattar och korkade fäder.
Fy fan...

Save the sharks!

Ok, först och främst. Gå in på den här länken och sen skriver ni på. Basta! Sen tar ni och kopierar länken och delar med er av den till alla andra ni känner.  Det handlar om att man fångar hajar och skär av dom fenorna bara för att sedan kasta tillbaka dom i havet där de svälter ihjäl eller i bästa fall förblöder. Allt för att det sägs vara potenshöjande för män att äta hajfenssoppa. Ta en Viagra för helvete gubbjävel!
http://www.savethesharks.se/





För det andra så önskar jag att jag kunde åka till Las Vegas och se Chers nya show. Jag tycker hon är kanonbra och det skulle va så fränt att få se henne i verkligheten. Men det kommer jag inte göra för det blir för mycket pengar men man kan väl drömma lite?
Idag ska jag på styrelsemöte. Undrar om jag hinner baka lite först? Jag fick en massa smarriga recept av Angelika på jobbet och jag vill göra allihop nu! Nån som har lust att hjälpa mig äta upp i så fall? Bara att höra av sig :)

Nu ska jag göra en inköpslista, jätte roligt. Glöm inte att skriva på för hajarna nu!

tjipp

Tvättdag och lite bakis...

Ja, som titeln lyder så är det tvättdag idag.. Eller va, jag är faktiskt färdig nu.. Igår kom jag på den briljanta idén att gå ut och ta några öl, vilket var mycket trevligt. Men jag kom hem klockan 2 och skulle upp kl 7 för att tvätta.. Underbart. Jag va inte alls pigg. Men roligt hade jag igår i alla fall. Lite tunt med folk va det, men jag lyckades ändå träffa gamla vänner och en del nya :) Jag saknar den gamla goda tiden.. Nu blir inte jag dålig dagen efter men jag blir sjukt trött.. Det är väl en sorts bakis antar jag.. Trots detta så släpande jag mig som sagt upp till tvätten i morse och sen vid elva-snåret så gick jag och syrran på promenad med hennes små knott. Det va väldigt trevligt och jag hoppas vi gör om det snart igen.

Nu väntar lite matlagning. Pannbiff och potatis får det bli. Inte så sexigt kanske men jäkligt gott om jag får säga det själv. Och det får jag. Sen ska jag lägga mig i soffan och inte gå upp förrän det är dags att gå och sova.

Jo förresten. Är det nån som vet vad det har tagit åt småfåglarna i stan? Jag höll på att köra över en sädesärla som satt mitt i gatan och vägrade flytta på sig. Ytterligare en satt på gräsmattan helt lugnt när jag gick precis förbi.
Fågeln på bilden satt nere i stan och syrran möljde nästan över den med vagnen. Jag petade till och med på den utan att den reagerade... wierd...

Jag är trött....


Onsdag hela veckan..

Nyss hemkommen från jobbet och hällt i mig ett glas oboy så nu är jag ganska så nöjd.. en stund i alla fall.
Det har inte varit en bra mat-vecka än så länge. Eller ja, god har den varit men int eså ekonomisk.. Igår kom Pamira och drog med mig till Thai (jag följde så klart med mycket motvilligt), och idag så kom Stefan och tyckte att vi skulle äta på Pizza House.. Jag kunde ju naturligtvis inte säga nej till det heller. Matlådan som jag skulle ha ätit igår kändes ju inte smarrigare idag heller. 
Lite senare ska jag hälsa på syrran och den nya knodden. Resten också naturligtvis men det säger ju sig självt liksom..
Jag hade tänkt ta en promenad dit men fan vet om jag har nån lust med det. Det småduggar och är allmänt kallt. Känns inte så inspirerande. Nyttigt vore det i och för sig men är man lat så är man..

Nu ska jag gå och pyssla lite.. eller kanske gräva fram nåt roligt recept..


torka

JA, jag vet att det är glest mellan inläggen
Ja, jag ska bättra mig..

Så här raderar du ditt Facebook konto..


om du nu vill det...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Klicka på Submit och följ instruktionerna.


OBS! Du behöver vara inloggad när du gör det! OBS!


morrn morrn

Lördag morgon, klockan är snart nio och jag kom hem för snart en halvtimme sen efter en morgon-promenad. Det va riktigt skönt. Jag kan riktigt rensa huvudet från en massa skit som jag gått och dragit på och jag känner mig lite som en ny människa.
Idag är det Oxhälga i Filipstad. Marken alltså, El grande Marken.. Funderade på att åka dit men för det första är det inte särkillt bra väder, grått och trist, och sen så köper jag faktist sällan nåt när jag åker iväg på sånt där. Det är ibland bara, om det är nåt särskillt jag är ute efter. Jag behöver inte ens köpa marknadsnougat heller för det gjorde jag själv härom kvällen.
Min syster har fått barn förresten. Nummer två i ordningen. Jag avskyr när hon gör så. Inte just att hon skaffar barn utan själva slutskedet. Jag blir sjukt orolig att nåt ska hända och den här gången va det värre än förra. Jag trodde jag skulle bli helt nervsjuk. Men sån är jag.. Det blev en liten tjej. Zolina ska hon heta. Jag undrar vad det blir för smeknamn av det? Z? Lina? Det lär väl märkas.. Det kanske inte ens bli i närheten. Syrrans andra tjej heter Filippa och jag kallar henne för Korven.. och morsan säger Lippis. Det säger hon i och för sig själv med så det kommer väl bli va vi säger allihopa till slut.
Undrar om man skulle ta och åka till Karlstad i stället. Jag vill ha en bänkdiskmaskin. Jag är så trött på att glo på disken varje dag och eftersom jag inte lyckas hunsa min sambo att diska i den takt jag vill ha det så måste man se till andra möjligheter. Köpa diskmaskin eller byta sambo. Jag tror det blir billigare i längden att köpa en diskmaskin...

Dom här förresten "bor" hos min moster Gela. Hon började mata dom i våras och nu tror dom att dom äger stället. Så fort hon kommer hem så dyker dom upp, ca 50st. Dom har till och med börjat gått in i lägenheten. Nån som sett Hitchcock´s "Fåglarna"??

Jag avskyr att inte veta..

det är bland det värsta jag vet och just nu är det värre än vanligt..

Måndagsrutiner

Ja, måndag. Upp och hoppa, åk till jobbet, jobba, ät frukost, jobba lite mer, ät lunch, jobba ÄNNU mer och gå hem... Laga mat, ät, dega, sova.. Och så börjar det om igen...
Tur att man har arbetskamrater som peppar upp.

RSS 2.0