Mellandagar

Jaha, då va själva julen över då.. Julstöket är över och nu väntar vi på det nya året, igen. Jag tycker det va alldeles nyss som det blev 2008. Vart tar tiden vägen? Just nu är jag väldigt dagvild och har inte riktikt järnkoll på vilken veckodag det är, men jag tror det är lördag.. Hade en liten fundering på att ta en sväng till Karlstad men vid närmare eftertanke så tror jag inte det. Det är ju trots allt mellandagsreor och grejer och det kommer säkert va knökat med folk överallt och det orkar jag inte med. Jag nöjer mig med att stanna hemma och stoppa i mig ännu mer godis. Kanske till och med ska ta mig en promenad i det vackra vädret? Ikväll ska jag inviga en julklapp. Vi fick en popcornmaskin som jag tycker ser väldigt spännande ut och jag har hört att den ska göra väldigt bra popcorn :)
Nej, ut i friska luften va det!


God fortsättning på er


Sjukling...

Igår skulle ha blivit "stora-bakar-dagen" och jag skulle ha fått besök av en av mina bästa vänner, men icke. Jag fick feber och ont i halsen och led alla helvetes kval. Skit. Idag är det lite bättre även om haslen fortfarande krånglar. Tvättstuga har vi idag med och min stackars sambo får släpa runt med det själv. Inte nog med det så är det några andra boende som inte orkat flytta sin jävla tvätt ur torkrummen så nu måste vi ta en annan tvättstugas torkrum så nu är VI i vägen. Inte bra alls. Det ska bli så skönt att flytta till en lägenhet där man får plats med en egen tvättmaskin så man kan tvätta när det behövs och inte måste vänta 1½-2 veckor för att få en tid så att tvätthögen växer sig ofantlig!

Jaja.. dags att plocka fram lite frukost så man blir som folk igen..

Tjipp

Larvingarna - Det nya stora som hänt Sverige!

Ja gott folk, det är en ära(?) att få presentera ett helt nytt band på musikmarknaden. - Larvingarna -
Än så länge så kör dom bara livespelningar men en video har spelats in. Oklart är exakt när denna kommer visas i media. Förhandlingar sker just nu med både MTV och Bingolotto och kampen är stor om vem av dessa som ska få visa upp bandet först. En skiva låter dock vänta på sig då medlemmarna i gruppen känner att dom vill fokusera på publiken.

Gruppen bildades för snart en månad sedan och har redan fått känna på motgång i form av avhoppande medlemmar. Från att ha varit en kvintett är det nu en trio, men kanske en mycket mer dynamisk samling än vad man annars skulle fått?
När undertecknad var med under inspelningen av nya videon så kände jag att det här är en väloljad maskin som utstrålar stor självsäkerhet. Ledsångare är Stefan "The Bandman" Johansson. Han är uppbackad av Henrik Ytter och Johan Öberg. Öberg spelar för övrigt trumpet i bandet och man kan säga att han fungerar lite som ryggraden i gänget och mellan låtarna så piggar han upp stämningen ytterligare med en och annan ordvits.

Jag tvivlar inte på att vi snart kommer få se mer av dessa killar, ryktet säger att det kommer en påsk-special framöver och den bör man inte missa!

Nedan; 
Bilden tagen under bandets första spelning då de framförde "O, helga natt", "Bjällerklang" och "Jag såg mamma kyssa tomten"

Dagens lista...

Trött - som en gnu. Jag känner att jag behöver mycket mer sömn.
Ont - mina axlar, nacke och ryggradd sitter ihop i en enda klump, jävla skit-värk
Fattig - Fet jävla elräkning på 2400:-!!! What!?!?!
Positiv? - Det är ju snart jul-ledigt... Thank god....




Härmed förklarar jag..

juletiden inledd!!
Nu är det julafton om en vecka. Nu tänker jag börja mitt julstök etc.. Nu ska jag gå igenom vilka smaskiga kak-recept jag ska göra, inhandla alla ingredienser och i helgen ska det bakas! Yes! Det kommer bli mjöligt överallt och jag kommer vara tvärmätt hela tiden efter all kaksmet och inte orka äta vanlig mat, men det är precis så det ska vara! 
Jag vill baka nu! Men jag har nöjt mig med att öppna en Paradis-ask idag och dricker julmust. Man får ju mjukstarta lite :)
Nej, fram med receptböckerna och kör igång!!

Tjipp!


Linser!

Ja har alltid velat prova färgade linser och nu, tack vare min kära kusin som jag blev tipsad av så kan jag det.
Sidan heter www.fargadelinser.com och hade skitmånga snygga linser. Fränt som fan.
Undrar när jag ska passa på att ha dom? Nyår kanske, om jag hinner få dom tills dess.
:)

Jag har haft en dejt med mitt badkar ikväll. Underbart. Snart ska jag bänka mig i soffan och se en film, (gud va ovanligt). Jag fick Ice Age 2 på Maxi häromdagen och det va ju ett tag sen jag såg den så det ska bli kul. Ett stort glas Oboy ska jag ha också :) Lovely.

Tjipp

Jag älskar snön!

Det är såååå  vackert ute just nu. Det har snöat i två dagar och jag va bara tvungen att gå ut och ta lite kort igår. Jätte fint med alla lampor i träden och fint skyltade fönster. På nåt sätt så blir jag lättare om hjärtat när jag kommer ut i sånt väder. Tyvärr hade jag inte stativet med mig för då hade det kunnat bli riktigt bra bilder. Får se om vädret tillåter mig att göra ett nytt försök ikväll.
Nej, nu måste jag göra mig iordning. Jag ska jobba idag, tjoho.. Men jag kommer behöva pengarna i januari-februari så det är bara att bita ihop.
¨
Tjipp



Julbord #2 och så vidare..

I förrgår va det dags för julbord nummer två. Det va helt ok, sällskapet va det bästa. Vi va på Nässundet Station och käkade. Inte så stort men ändå. Nu är det inga mer julbord på gång. Jag kanske på själva julafton då, man vet aldrig. Jag funderar på om det inte är dags att jag gör lite julmat för en gångs skull. Jag har ju alltid åkt bort till nån annan på jul förut och det har alltid varit väldigt trevligt, men i år tänkte jag bara stanna hemma. Bara åka och lämna lite julklappar och säga hej och sen hem till soffan igen med lite mat och en massa godis. Bara skrota runt helt enkelt :)

Nej, nu är det dags att göra sig iordning och åka till jobbet... Jippi.....

Tjipp

Julbord #1

Idag va det julbord med Skoglöfs Bil. Vi åkte till Oscar Statt i Arvika och det va riktigt gott och trevligt. Smarrig mat och mumsigt med godis till efterrätt. Trist väder att åka bil i bara.
Vinnare i tävlingen blev förresten Carina, grattis. Jag hoppas ljusstakarna ska tjäna dig väl i framtiden :P

Nu ska jag sätta mig och scrappa lite, se om jag kan få ihop några roliga julkort. Sen blir det nog lite Guitarr Hero också. Carina; ABBA Singstar... snarast, please! :D Jag kan muta dig med muffins...

Tjipp

Guitar Hero 4 !!

Fy fan vilket coolt spel. Vi köpte det idag och jag förstår inte hur vi ska hinna med att packa inför flytten!
Spela gitarr, slå på trummor eller sjung, det är bara att välja. Så jäkla kul att man kan vara upp till 4 personer samtidigt. Partyspel utan dess like :)

Igår va jag med ett par kompisar från jobbet till SpringSpa i Karlstad. Dom hade öppningserbjudande, 15 minuters behandling för 50kr. Toppen, tyckte vi. Jag tog klassisk massage, taktil massage och en ansiktsbehandling. Helt underbart! Det känns fortfarande kanon. Dessutom upptäkte jag och Emma att Henke på jobbet är en gud på att massera, så det fick han spendera eftermiddagsfikat med att göra. Stackarn va helt slut i händerna efteråt, men struntade förstås vi i, okänsliga som vi är. Nejdå, vi va väldigt tacksamma.

Nu ska jag knåta ihop en annons på lägenheten sen ska det spelas musik!

Tjipp.



RSS 2.0