Larvingarna - Det nya stora som hänt Sverige!

Ja gott folk, det är en ära(?) att få presentera ett helt nytt band på musikmarknaden. - Larvingarna -
Än så länge så kör dom bara livespelningar men en video har spelats in. Oklart är exakt när denna kommer visas i media. Förhandlingar sker just nu med både MTV och Bingolotto och kampen är stor om vem av dessa som ska få visa upp bandet först. En skiva låter dock vänta på sig då medlemmarna i gruppen känner att dom vill fokusera på publiken.

Gruppen bildades för snart en månad sedan och har redan fått känna på motgång i form av avhoppande medlemmar. Från att ha varit en kvintett är det nu en trio, men kanske en mycket mer dynamisk samling än vad man annars skulle fått?
När undertecknad var med under inspelningen av nya videon så kände jag att det här är en väloljad maskin som utstrålar stor självsäkerhet. Ledsångare är Stefan "The Bandman" Johansson. Han är uppbackad av Henrik Ytter och Johan Öberg. Öberg spelar för övrigt trumpet i bandet och man kan säga att han fungerar lite som ryggraden i gänget och mellan låtarna så piggar han upp stämningen ytterligare med en och annan ordvits.

Jag tvivlar inte på att vi snart kommer få se mer av dessa killar, ryktet säger att det kommer en påsk-special framöver och den bör man inte missa!

Nedan; 
Bilden tagen under bandets första spelning då de framförde "O, helga natt", "Bjällerklang" och "Jag såg mamma kyssa tomten"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0