Repair-bowling

Igår kväll va jag och bowlade med min grupp på jobbet. Det va riktigt kul. Lugnt och sansat.. Jag van förvisso inte på min bana (faktum är jag att jag kom sist där), men jag va inte sist av oss allihop.. tror jag :P Jag förbättrade ialla fall mitt eget personbästa. Det får man vara nöjd med. Ett tips dock. Om ni ska till bowlingen i Kristinehamn, säg att ni INTE vill ha bana ett, den bara krånglar.. Vi hamnade en halv serie efter alla andra för att vi va tvugna att göra en reset på banan var tredje slag... skit-trist..

Idag ska vi ut på långtur med båten, det ska bli trevligt, en hel dag på sjön.. och en stund i land med grillning men ändå..
Så nu är det dags att packa nödvändigheter.

TjippHär är då några av mina arbetskamrater i högform.

Snodd undersökning

Ja, jag gillar såna här listor så jag stjäl dom hejdlöst... XD

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- OBS. Den här tjänsten beror på tjänsteleverantören.

2.
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
- Inget


3
. Vad var det senaste du såg på tv?
- Vädret


4
. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
- 06:50


5
. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
- Suset från ventilation och tv-aparater


6
. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
- För 20 minuter sen då jag åkte till jobbet.
 
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
- Bilddagboken.


8
. Vad har du på dig?
-  Kjol, top och kofta
 

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
- Jag drömde om hundar och hus..

10. När skrattade du senast?
- Igår kväll när Johan drog ett ganska elakt skämt.. Fy mig..

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
- En signaltavla

12. Har du sett något konstigt på sistone?
- Nej, inget är så konstigt som det va när man va barn

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
- Jag gillar frågelekar

14. Vilken var den senaste film du såg?
- Bee movie

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
- Rätt utbildning, Jorden runt resa och ett hus.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
- Om jag berättar det så vet ju folk om det och då är det ju ogjort. Paradox...

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
- Se till att alla äckliga svin som förgriper sig på andra människor utplånas

18. Tycker du om att dansa?
- Ja :D

19. George Bush?
- Nej, helst inte

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
- Jag tycker William är ett fint namn.. tjej vet jag inte....

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
- Absolut, men jag kommer tillbaka till Sverige och värmland till slut
 
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
- Tog du med dig chips och Cola?

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
- Spelar ingen roll.. Jag har ju gjort den :P


Huggorm!

Jag såg en huggorm idag när jag gick hem från jobbet! Lång som fan. Typ 75cm. Snabb va han. Jag tänkte ta kort men det fick jag minsann inte. Taskigt tycker jag..
Träningsvärken börjar krypa på nu förresten. Börjar bli seg i kroppen.. Kul det ska bli imorrn med ny träning. Om jag får lika ont som sist så får jag ställa  in och köra nästa tisdag igen. Faktum är att jag tror att jag ska betsämma att bara köra på tisdagar, jag har så väldigt lätt för att bli uttråkad av för mycket enformig träning. Jag hoppas inte min träningskompis misstycker.. för mycket :P Hellre att jag tar en riktigt lång rask prommenad på torsdagar. Har ju lovat att jag ska gå med Anne lite oftare. Jaja, vi får väl se.. Nu ska vi ta en tur ut i skärgården och kolla in det vackra vädret.

See ya!

Idag är ...

Idag är det onsdag och det här är ytterligare en dag när jag är lite för tidigt på jobbet. Men jag orkade inte riktigt stämpla in övertid för jag är helt enkelt för trött för att sätta igång med nånting seriöst.
Jag va och körde kick-and-box igår. Fyyyyy  fan va jobbigt det va. Men det är gjort i alla fall. Lite mör i kroppen idag och värre lär det väl bli imorrn. Så brukar det alltid vara. Men det är gött samtidigt, man känner att man faktiskt använt kroppen lite, jag rör mig ju så vansinnigt lite i vanliga fall. Sen vi sålde Miatan så har det i alla fall blivit lite mer prommenader. Det är ju ett plus. Och jag måste säga att det är rätt så gött att va ute på sjön. Avslappnande, även om det går sjö. Har ju inte hunnit vara ute så mycket än, det har ju inte varit så jätte bra väder. Men nu ser det ut att bli lite sommar så man kan ge sig ut med en liten fika-påse och ett fiskespö. Jag tycker det är jätte kul att fiska, men jag kan inte med att ta ur en fisk. Det tycker jag är svin-äckligt. Jag förstår inte riktigt hur man klarar av det.
Nu ska jag jobba... typ :P Ja ska i alla fall se ut som jag gör nåt vettigt!

Tjipp

Indiana Jones



Japp. Då har man sett den nya Iniana Jones filmen. Den va faktiskt helt ok. Två timmar lång dock, och biostolarna är inte SÅ bekväma. Men men.
Tatueringsmässa imorgon då. Det ska bli kul. Hoppas det finns mycket intressant att se på
Får ta lite kort och lägga upp här sen.
Men nu ska jag ta och lägga mig i soffan en stund tror jag.. Måste ju vila upp mig från bion!

Bio-bränsle-trosor

Jaha, då satt man på jobbet då. Lite tidig dock och eftersom jag kände för det så struntade jag i att stämpla in övertid så min arbetstid börjar inte förens kl 07.00. 25 minuter att bara dega runt lite på nätet.
Ikväll ska jag på bio. Ska se Indiana Jones i Karlstad. Biofilmen alltså, själva Indiana är nog inte i Karlstad. Men fasen va dyrt det är att gå på bio. 100:- styck kostade biljtetterna. Jisses.

Sitter och kollar på nyheterna samtidigt som jag skriver. Dom pratar om bensinpriserna. Naturligtvis är det nya höga rekord. Det är förjävligt. Vart ska det sluta egentligen? Folk kan inte betala hur mycket som helst. Och är det inte oljepriserna som går upp så höjer dom skatten på bränslet. Alla kan inte välja att åka kollektivt. Och kom inte och säg att skattehöjningarna skulle bero på att det främjar miljön för det är skitsnack än så länge. Det bästa sättet att hjälpa miljön just nu är antingen att bygga ut det kollektiva nätverket rejält eller att ta fram bilar som klarar av att gå på alternativa bränslen LIKA bra som vanliga olje-bränslen. Bilindustrin måste vara snabbare och följa upp med lämpligare bilar. Men men...

Hehe.. reklam i tv. Pierre Robert lengerie eller va fasen det hette. Reklam för trosor. En tjej i tröja och trosor hör en bil utomhus  som har svårt att starta så hon springer ut ur lägenheten och puttar på med ett leende. Made for reality säger dom. Vem fan springer ut i trosorna mitt i stan för att putta igång någons bil?? Säkert...

Dags att jobba lite...

Motorcykel!

Jag har åkt motorcykel idag! Åkt, inte kört, jag har inget MC-kort. En polare på jobbet åkte hoj idag och han hade extra hjälm med sig! Tjoho! Jag har inte åkt hoj sen farsan hade en och det är typ... 20 år sen.. jävlar va tiden går.
Skitkul va det i alla fall. Snygg frisyr får man också..
 image14

Chelsea - Min nya glädje och min nya sorg

image12

Det här är en bild på mitt nya lag, Chelsea. Jag är egentligen ingen fotbollsmänniska men jag fick det här laget tilldelat på jobbet lite på skämt sådär. Det va det enda laget som ingen av dom andra sport-dårarna höll på. Igår kväll såg jag min allra första fotbollsmatch och om man bortser från att jag faktist råkade somna i mitten av första förlängningen av ren utmattning, (plus att jag ändrade ställning i soffan till en mycket bekvämare), så måste jag säga att jag gillade det. Först va det lite trögt men när jag tillslut luskat ut att det va dom i blå tröjor jag skulle hejja på så lossnade det rätt så snabbt. Vid Uniteds första mål så grinade jag illa och när kvitteringen sen kom i 45e minuten så jublade jag! Det va nästan lika exalterande som att se Färjestad i finalmatch.   
Tyvärr förlorade vi på straffar, därav den ledsamma bilden. Lagkaptenen om jag inte har fattat helt fel, missade sin straff. Men men. Nästa gång, då jävlar image13

fränt test för den som vågar :P


http://www.passionofsweden.se/?page=test.html

Du liknar mest: Good Vibrations

Du är en person som står med båda fötterna på jorden. Du är även en livsnjutare som uppskattar socialt umgänge och även dina vänner uppskattar dig. Kanske är du lite väl fixerad vid ytliga ting och lite väl snabb att döma andra efter deras materiella status och utseende. Bara därför att du själv ofta presterar bättre än dina medmänniskor så betyder det inte att du är en bättre människa. Att du är duktig och kan mycket riskerar att göra dig till en besserwisser i andras ögon. Men vad spelar det för roll egentligen? Du är ju trots allt så himla bra!
Stämmer det på mig? Är jag en besserwisser? :(

Sen måndag...

Ja.. helgen har gått och sen kom måndag.. idag alltså.. Jag är skit-trött. Önskar man kunde va lite ledig.. En längre stund alltså.. Men icke. En hel del övertid dock.. Tro fan att man nästan somnar när man kommer hem.

Va i Ullared i lördags. Det blev en del kläder och så.. Köpte lite köksatiraljer också. Och ett fiskespö icke att förglömma! Nu jäklar ska här fiskas aborre eller vad det nu finns därute.. Nu verkar ju vädret kanske bättra sig lite med så att man har en chans att faktist åka ut nåt. Det snöade ju i Karlstad i lördags hörde jag! Helt sjukt. Snart juli och snö! Man blir ju helt stöllig. Missade en födelsedag igår med. Inget kul men jag orkade helt enkelt inte. Vi åkte kl 05.00 i lördags och kom hem vid 18-tiden snabbt upp i lägenheten för att fräscha till sig och hämta present och sen iväg och gratta släkting på 40-års dagen, kom hem därifrån vid halv tio. Så igår så kändes det som en Boeing 747 hade landat på mig. Jag va helt slut, tung i huvudet och allmänt grå. Tillråga på allt så hade vi tvättstuga på morgonen också så nån sovmorgon blev det ju inte. Dålig planering. Eller nej, det va det faktiskt inte. Det är bara det att det är 86 hushåll som ska dela på två tvättstugor och då är det inte alltid så lätt att hitta en tid som passar.
Åh, jag höll på att glömma! Jag köpte ett fotbad i Ullared också! Som jag har längtat efter ett fotbad men aldrig kommit mig för att köpa ett. Nu är det gjort, tack vare Johan som ringde mig därinne och frågade om jag inte skulle ha ett fotbad i alla fall nu när vi ändå var där, (jag hade gått förbi sagda fotbad nån timme tidigare och tänkt att nej, jag klarar mig utan). Tack och lov för det!


Dagens bild. (visserrligen en gammal bild, men jag saknar honom idag)

Cayo, världens goaste hund

image11

FÖRLÅT DÅ!

Ja, jag veeet att jag har varit slö på att skriva. Men det har liksom inte kommit för mig riktigt..  Jag skyller på tekniska problem. Problem för signalerna att gå raka vägen i min hjärna så att mina fingrar fattar att de ska trycka på tangenterna. Vad har hänt då? Jo, MX-5:an är såld och garaget är tomt. Eller ja, nu står ju Skodan därinne.. men ingen ny bil. Däremot har vi köpt en båt. En Höga Rodd 435 med 25hk yamaha. Naturligtvis har det varit skitväder sen vi köpte den. Murphys lag kliver in och gör livet surt. Men det ska väl bli bättre väder nån gång hoppas jag. Då ska jag tvinga med mina kära vänner och kusiner ut i den så vi kan fiska, sola och grilla på nån ö... Så det så.
Ha flytvästarna redo! Vi köpte flytvästar på Maxi. Helt godkända och så alltså, ingen skit. Men det kostade 150kr mindre per flytväst än om man skulle ha köpt på fackhandel. Gött om man kan spara in nån krona. Så länge man inte spar in på säkerheten.
O, en orsak till jag kan skylla mitt dåliga engemang att skriva på är att jag har jobbat jävligt mycket. Massa övertid. Lagom kul men det måste göras. Förhoppningsvis så ger det lite klirr i kassan också..

Imorgon bär det av till Ullared. "Lite" shopping inne på GK's. Det ska bli kul. Se om jag hittar lite snygga käder och kanske nån snygg lampa eller nåt. Ja, igentligen så är jag mer organiserad än så men jag tror inte ni är intresserade av hela min inköpslista..

Jag har föresten köpt en ny kamera, så här kommer lite bilder..



image6
En skalbagge (eller nåt) som landade på vindrutan.

image7
The Boat!

image8
Garaget-träff på Biltema-parkeringen i Karlstad den 26 aprill i år

image9
Utsikten från min balkong

image10
Min snygga sambo :)



Dan före dan

Imorgon försvinner MX-5an. Den är såld. Fast den är delbetald och dom hämtar den imorrn.. Det har varit en märklig upplevelse. Men det känns bra, den kommer till ett bra hem :) Så nu letar vi efter såt annat roligt. Jag vill gärna ha en fyrsitsig cab, eller en Nissan 200sx, eller en gammal mustang.. eller.... ja, ni förstår. Det finns så mycket möjligheter. Men det har varit en rolig liten bil :)
Husletar-fronten står lite still just nu. Vi har tittat på i stort sett alla hus som ligger innom våra kriterier. Så nu är det bara att vänta på att nåt nytt ska dyka upp... Om ni vet nåt så tipsa gärna. Helst lite utanför stan men allt går att grunna på.
Imorrn är det måndag igen. Tillbaks till jobbet, pigg som en mört! Eller? Nja.. på tisdag är det kick-and-box igen. Undrar om det blir av. Hängde ju på en arbetskamrat sist och jag tror inte jag har nån lust att gå dit själv. Man ska ju ha nån att sparra med och jag vill INTE vara det udda numret så att man kanske måste köra mot ledaren. Han är skrämmande när han sätter igång. Om det blir av ska jag någ ta o gå dit, (5-600meter). Då får man upp blodcirkulationen lite och på väg hem så blir man lite nervarvad. Kanske hjälper lite mer mot den västa träningsvärken.
Jahapp, då va det dags att sova då.

Tjipp

AAAAJJJJJ!!!

Jag har träningsvärk. The mean kind... Jäkligt ont. Körde mitt första pass någonsinn av Kick-and Box. Snacka om allround-träning. Körde stenhårt. Men som sagt, träningsvärken är massiv. Men det är gött. Det är ju då man vet att man har jobbat hårt. Idag är det första maj och inte nog många är ute och demonstrerar mot orättvisorna i Sverige, inte jag heller. Jag önskar jag var en bättre människa men jag kan inte riktigt uppbåda nog med energi för att göra det. För mig är det en ledig dag. En dag att vila upp sig lite extra.
Vi köpte Mario Sónic Olympic games häromdagen och det ska vi spela nu.. Jag kommer åka på dyngstryk. Johan är manisk på sånt här. Men jag kan ju skylla på träningsvärken :D

Tjipp

RSS 2.0