closer to the edge..

*
**
***
**
*

This never ending story
Paid for with pride and fate
We all fall short of glory
Lost in our fate..

*
**
***
**
*


klipp klipp

Det ska bli så skönt!! Jag kan knappt vänta. Imorrn är det dags att klippa sig igen,.. jag har luggen i ögonen mest hela tiden. Jag känner mig alltid som en ny människa när jag varit iväg. Och det behöver jag verkligen nu.
Imorrn så kommer Rolf, en av klasskamraterna från lokutbildningen, hit till stan. Han är visserligen här i ett annat ärende men kommer hinna med en fika innan det är dags att dra hemmåt igen :) Känns väldigt lyxigt att få träffa hela tre stycken ur klassen innom loppet av en vecka!
Sen ska jag träffa syrran och kusin Sophie också till kvällen, det ska bli nice :) En massa dösnack och många skratt gissar jag kommer stå på tapeten.

Nu har jag lite annat att göra så nu får ni roa er själva.

Spotify...

Hejja spotify, jättebra idé. Alla möjliga låtar till förfogande. Synd bara att man är för snål för att skaffa premium. Jag börjar bli redigt trött på all jäkla reklam nu kan jag säga. Men som sagt, jag får skylla mig själv.

Annars då? Jag hade ju tur till Hällefors idag, det gick utan problem. Eller ja, skulle ha växlat i Storfors på vägen upp men där hade inte en kotte snöröjt över huvud taget så det blev inget med det. När jag kom ut ur Storfors så såg jag en stor jäkla älg som låg och kämpade i ett dike, visste ju inte om den va skadad så jag rinde tkl och informerade läget men när dom kom ut och kollade så va den inte kvar. Hejja älgen!
Kom upp till Hällefors lite tidigt men vad gjorde väl det. Det va inte den vanliga växlingen där heller så efter lite annat trixande så fick jag gå lite tidigare hem därifrån. Hjälpte ju inte i längden dock för jag hade en spärrfärd före mig från Nykroppa så jag blev stående där en stund. Sen blev jag stående i infarten till Storfors av samma anleding men då ringde tkl upp mig och frågade om jag ville stå kvar eller om han skulle ta in mig på station så jag kunde komma in på tågex och va trevlig istället eftresom det skulle ta ett tag till. Naturligtvis ville jag hellre det, choklad fick jag dessutom :) 70%ig choklad! Nice.. Dagen avslutades i hyfsad tid och allt gick som det skulle. 

Nu har jag nog varit vaken lite för länge för nu börjar jag bli hungrig igen, alltså dags att sova. Kanske ett glas oboy först.. :P 


Sofie, här har du bilden du pratade om. :P

Superhelg!

Jobbveckan har varit under all kritik men helgen har varit kanon. Sofie och Olof, klasskompisarna från lokförarutbildningen, kom hit och hälsade på. Dock så trodde jag att det skulle skita sig i starten. Jag hade Grums-turen på morgonen och fick såklart lokskada där. Skulle varit hemma vid elva men kom inte hem förrän tre. Som "tur" var så va vännernas tåg sent och jag hann med allt jag skulle göra innan det va dags att hämta upp dom. Kallt som fan va det naturligtvis också när vi stod där och väntade. Helgen gick i matens tecken, jag tror inte vi gjorde mycket annat än käkade tyckte jag :) Och pratade förstås och skrattade massor. Det är sjukt vad jag har saknat det här. Trist att man ska bo så långt ifrån varandra. Men nu håller vi iaf på att planera en återträff för hela klassen i maj så det känns ju lite bättre iaf. Hoppas de flesta kan va med bara..
Jaja.. Det är väl dags att gå och sova nu, ska ju jobba lite imorrn. Hällefors är det som gäller, hoppas det blir problemfritt.

F**K

Ibland... Ibland blir det inte som man tänkt sig. Inte alls faktiskt. Ibland blir det väldigt bra ändå. Sådär så man tänker, "Fasen, vilken tur, annars hade jag ju aldrig varit med om det här eller det där".
Sen har vi alla andra tillfällen då det bara skiter sig och man önskar att morsan och farsan aldrig kom på den brilljanta idén att hoppa i säng med varandra för snart 31 år sedan, för då hade man sluppit en massa strul nu.

Har ni tänkt på det nångång?

Åh, va gött..

Kom precis hem från syrran. Kusin Sofie kom dit också och jäklar som vi har garvat! Fasen va gött det har varit, man behöver det ibland. Jag har nog skrattat så mycket att jag kommer ha träningsvärk imorrn. Vilket är väldigt bra isåfall eftersom jag ormade mig ur att gå och simma idag som jag hade tänkt. En polare högg mig (i sista stund!) och frågade om jag hade lust att hänga med till Mariestad en sväng. Så istället för att va ordentlig och simma en stund så satt jag bara i en bil och pratade skit. Gött..

Imorrn är det dags att jobba igen. En tur till Bålsta är på tapeten. Det va väl ett par månader sen jag va där sist.. Jaja, det ska nog bli bra. Senare i veckan blir det Vislanda och dit har jag aldrig varit men jag lär ju åka med nån som varit där förut. Ska bli kul att se ett nytt ställe. Inte för att jag hunnit tröttnat på något ställe alls än men ändå... 

Sen måste jag gnälla lite också.. Det snöar!!! Skit.. jag vill inte ha mer snö. För mig kan det töa bort alltihop ju!
Så jäkla trist att behöva börja gräva fram bilen igen. Tung blöt snö är det dessutom så om det blir lite kallare så kommer det att frysa och så får jag stå med hacka och spett för att ens kunna öppna dörrn.*morr*

Men nu börjar klockan bli lite mycket och det är dags att sova tror jag.


Redan torsdag?

Fasen va veckan gått fort. Jag hinner inte med. Idag kom jag hem från Göteborg. Ska ner imorrn igen. Till rätt hotell imorrn dock förhoppningsvis. Sov på Hotell 11 i Eriksberg eller vad området heter. Inte världens bästa.. Absolut inte sämsta heller, men frukosten för nån som ska åka innan vanlig frukosttid är under all kritik. En smörgås och the eller kaffe. Jag som inte dricker sånt på morgonen och vill ha jos och liknande kunde ju bara glömma det. En ramlösa kunde jag få. Vem fan dricker ramlösa till frukost. På hotellet vi vanligtvis har, Arken i Scandiahamnen, får man iaf både smörgås, yoghurt, frukt, ägg och jos.
Sen kan jag ju säga att jag va måttligt road av att brottas med en silverfisk som säkert va två decimeter mellan ögonen. Den satt på väggen bredvis sängen och hånflinade åt mig..
Sen tyckte jag att det va lite kyligt men jag hittade ingen temostat nånstans så jag gick ner till receptionen och frågade om hon visste var man möjligtvis kunde hitta nämnda termostat. Hon såg ut som ett frågetecken och undrade om jag inte bara kunde vrida upp värmen på elementen. Jag orkade inte förklara för henne sen att det inte fanns ett enda element i hela rummet..
Nånting som va lite kul va dock när jag rinde efter taxin. Eftersom jag inte hade nån exakt adress där jag befann mig utan bara kunde beskriva ungefär var i hamnen jag va så skulle taxiföraren ringa upp mig. Jag vet inte om ni nånsin lyssnar på p3 på radion? Har ni i så fall hört ett program med Lilla al fadji? Han ringde iaf upp mig för att stämma av lite närmare var jag stod och han lät PRECIS som lilla al fadji. Jag fick bita mig i läppen för att inte börja garva när jag pratade med honom. Pratglad va han dessutom Jag vet numera att han kör taxi som extrainkomst eftersom han och hans familj nyss öppnat en restaurang med mexikansk mat i Eriksberg. Jag har lovat att berätta om det stället för min polare som bor i Göteborg, så Tirre om du läser det här, Puebla heter restaurangen =)

Annars då? Nä...


RSS 2.0