The Host

Jag har precis läst ut en bok som heter The Host av Stephanie Meyer. Över 620sidor. Jag gjorde det på två dagar ungefär. bra tyckte jag att boken va, jag ville inte lägga den ifrån mig. Det lustiga är att jag kan inte sätta fingret på varför den va så bra. Jag fällde en del tårar till och med i slutet nånstans.. Nu känner jag mig ungefär som jag brukar efter en sån bok, ganska tom..
Sitter här och lyssnar på musik som vanligt nu. Tog nån form av topplista på Spotify. Ganska intetsägande faktiskt. Utom vissa låtar förståss. Jag har en liten förkärlek för Taylor Swift idag tror jag, lite lost love-stuk på det hela..  Hmm..
 Va till Karlstad idag och lyckades inhandla lite tröjor, rea är alltid roligt. Ännu roligare när man har presentkort =P
Dessvärre betyder det att jag kommer behöva sitta med läxorna imorrn eftersom jag inte orkade bry mig om dom idag. Det får bli en hurtig förmiddag imorrn, ska iväg och träna klockan nio redan. Vem behöver sovmorgon??

Who needs what??


Do it!

Om ni bara ska läsa en enda blogg idag så läs den här; bossethecomic.blogg.se

Morgonpigg som satan... eller?

Vaken är jag i alla fall. Klar för att gå är jag också och klockan är bara tio i nio. Jag ska inte med tåget förrän om två timmar.. Scary... Sitter och diggar till lite gamla Madonna-låtar och sjunger för grannarna. Dom är säkert jätte imponerade, hehe..
Igår va det kalas till höger och vänster. Syrrans äldsta fyllde tre och en av mina kusiner fyllde tjugo. Att kusinen fyllde tjugo fick mig att känna mig gammal igen, jag har ju bara yngre kusiner så det är lika stor överaskning varje gång jag ser dom och upptäcker att dom inte är så små längre.
Filippa, (syrrans äldsta alltså), va en liten solstråle igår, kanske på grund av alla presenter =) Hon fick ett gosedjur av mig som lyste i olika färger om man tryckte den på tassen. Hon såg lite fundersam ut och bestämde sig för att leka med såpbubblor istället. Ett gosedjur va ju trots allt alldeles för stillsamt när man ska leka =P Syrran sa dock att hon hade det i soffan när hon skulle se på tv senare så jag är ganska nöjd med mitt val. Höjdpunkterna tror jag nog va såpbubblorna och ett lektält hon fick av gammelmorfar och A-C.
Genomgående tema på kalasen va hembakat. Jäklar vad jag åt massa gott. Jäkligt god tårta hos syrran och hos kusinen djävulskt goda mocharutor. *smask*
Önskar jag snott med mig några så kunde jag ju mumsat på dom nu...
Nåja..


När man tänker på det....

Sitter här och funderar på Michael Jackson.. Så här vid hans ganska nyliga frånfälle så har hans musik fått ett ordentligt uppsving och det pratas en del om honom överallt. Ja, här sitter jag ju, jag med.
Som många andra så har kan jag sätta ett par av hans låtar i samband med vissa delar av min uppväxt. Just nu lyssnar jag på "you are not alone", en låt som fortfarande får mig att minnas.. En del saker som sker i livet är så starka att jag tror att man aldrig glömmer. Inte så att man minns med saknad i ordets rätta bemärkelse utan snarare att det bitterljuvt.
Undrar hur många sådana minnen man ska samla på sig under ett liv? Dom är alltid dyrköpta, man uppskattar ofta inte det som var bra förrän det är borta och så vidare. Jag fascineras av hur naiv jag va när jag va 18-20 år. Kommer jag tänka likadant när jag är 50? "Tänk när jag va i 30-års åldern så trodde jag....." Eller borde jag ha mognat till mig vid det här laget redan?? Hmm..
Jisses, jag måste byta playlist på spotify.. Jag skriver ju bara melodramatiskt dravel... men det blir så ibland.
Väljer man musik efter humöret eller blir det tvärs om???
Jag ska försöka bota det med lite Guitar Hero..
nataliedee.com
nataliedee.com

Föräldraledig?!?

Enligt mitt lönespec så är jag föräldraledig nu. Hmm.. jag märkte nog inte att jag va gravid och tryckte ut en unge.. *wack*
Nejdå.. Ett misstag försäkrade mig damen i telefon när jag ringde och talade om hur fel dom hade. Fast hon tyckte det va bra märkligt för annars brukar det va tvärsom, att folk verkligen är föräldralediga men inte blir registrerade som det.. Mysko..
Fredag idag = självstudier. Jag har ett helt häfte om ATC som ska gås igenom. Hittills har jag legat på soffan och glott på VH1 och käkat lunch med Pamira och hennes loverboy på thai-restaurangen. Gött med mat i magen.. Nu sitter jag och slösurfar iväntan på att klockan ska bli tre så jag får gå och träna. Hade egentligen inte tänkt orka med det idag men så ringde Anne, en kär släkting som är tränings-guru, och hon lät så pigg och glad att jag hörde mig själv svara "Visst, klart vi går och tränar!" Tur är väl det så mycket strunt jag ätit ett tag nu. Jag får väl lägga fram läxan så jag ser den när jag kommer hem.

"I'm free.. You are my saviour.."
  Dead by April. I like it alot. (Ja, Hank, jag vet att du tycker det är skräp men jag är inte lika kultiverad som du =P) Jag undrar var jag har gjort av min ipod.. den kan va bra och ha när jag ska gå så långt till lokalen.. Hmm...
Med lite tur så blir jag klippt imorrn kväll. Jag ser ut som ett fågelbo i huvudet och luggen räcker snart ner till hakan, jag ser ut som... ja ett fågelbo som sagt..

Det är en grej som jag inte fattar, det känns som jag har jordens jäkla träningsvärk i magen och eftersom jag inte tränat på en vecka lär det ju inte va för det. Jag har i och för sig haft väldigt roligt på skolan och vi fick väldigt mycket motion onsdag-torsdag så det kan ju va därför.
Hmm.. hitta träningskläder kan va bra också.. I'll do that...
nataliedee.com
nataliedee.com

Dagens....

Jag känner mig lite mellow... Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.. Hmm...

Idag hade vi i alla fall första skoldagen. Vi gick ut hårt med att prata ATC. Så hårt faktiskt att vi missade 16:15 tåget hem. Fick vänta till 18:15 men det va inte hela världen när allt kom omkring. Gick iväg och käkade en pizza med trevligt sällskap.. Det va faktiskt till och med ganska avslappnande och man fick tillfälle att prata lite med klasskamrater på riktig ledig tid. Nice. God pizza va det också. Är ni i Hallsberg nån gång och ska äta så leta upp pizzeria Picasso. Jag säger bara färska champinjoner..
På onsdag så ska vi ha fest på skolan igen, det är sista veckan vi kommer gå samtidigt med KY12. *snyft*
(Inte för att vi behöver ha en ursäkt att ha fest, vi har hunnit med tre stycken redan.. en i månaden alltså.. Hmm.. =P)

´Jag tror jag ska ta och göra nåt kreativt, kanske ställa upp stativet och måla lite.. Undrar hur mycket färg jag har hemma?
Nu har jag ett mål för kvällen så- c ya!


toothpastefordinner.com
toothpastefordinner.com

Back to school

Jaha. Imorgon är det skola igen. Vart tog den senaste månaden vägen?? Men det ska bli kul att börja igen, men man vänjer sig ju vid att inte behöva gå upp på morgonen och det blir nog tungt nu... Det är bara att ta tjuren vid hornen =)

Förra helgen så kom jag iväg till Göteborg till slut. Det va jätte kul. Jag tror vi vandrade flera mil på söndagen runt i stan. Jag hittade en söt klänning i lite 50-tals stuk och bikini. Bikinin har än så länge inte blivit använd för vädret har inte varit det bästa... Snart struntar jag i om det spöregnar, har jag ÄNTLIGEN hittat badkläder (som jag har letat efter i evigheter), så ska jag jäklar i mig få använda dom också!! Jag tror jag ska börja bära med mig dom överallt ifall tillfälle uppenbarar sig. Man vet aldrig...

Igår va jag på bio igen. Harry Potter and the halfblood prince. Jag funderar på hur man bäst gör livet surt för David Yates, filmens Director... Han gjorde samma sak med den här filmen som han gjorde med Order of the Phoenix- slaktade den.
Påhittade scener som överhuvudtaget inte händer i boken/böckerna och genvägar på ställen som gjorde att vissa som inte läst böckerna inte fattade handlingen. Hade han struntat i att hitta på egna delar så hade han kunnat förklara bättre. Å andra sidan så va det på vissa ställen så uppenbar dialog så man undrar om han inte tror att publiken klan tänka själva alls.. Väldigt okonsekvent över lag. En del scener gör han om helt i onödan, hittar på fightscener som inte finns och hoppar över dom som faktiskt finns i boken... *suck*
Jag såg på IMDB att han ska göra även de sista två filmerna.. Jag kan nog med största säkerhet säga att såvida jag inte ramlar över fribiljetter så kommer jag vänta tills dom kommer ut på DVD för jag slänger inte ut 110:- på sån smörja igen.
David Yates is a piece of shit! *morr*
Nu ska jag gå och läsa om boken så jag får en bra känsla i magen igen...


Tjo

All I need...

Snart en vecka sedan jag klottrade ner nåt här ju..
Det bidde ingen Göteborgsresa i helgen.. Tråkigt på ett sätt men det va för att jag fick åka med en lokförare!! Åkte till Krylbo och tillbaka och fyyyy fan va roligt. Tack snälla Peter för turen =) Gissa om man lär sig massor på att se grejerna på riktigt, verkligen se alla signaler och så vidare.. "Ah, en sån tavla, då ska man göra så..."  Super!!
Göteborgsresan är hur som helst bara uppskjuten till nästa helg.. Alltså nu till helgen. Naturligtvis så har dom INTE bytt rulle på biografen utan det är samma ruttna polisfilm.. *suck*  Vi får väl se..
Va förresten och såg Ice Age 3 i lördags. Den va helt ok. Ingen sensation kanske men söt.. Transformers och Harry Potter kvar då...

Nu är det bara två veckor kvar på ledigheten. Undrar vad dom andra i klassen har för sig? Hoppas alla har det bra och latar sig ordentligt =)

Nu ska jag ta och laga lite mer sen ska jag sätta mig och begrunda mitt liv lite och resten av livets stora mysterier..

Ha det...

RSS 2.0