Under the boardwalk...

Det är vad som kommer ur musikspelaren just nu.. Jag känner mig lite gungig, det är en gungig låt. Jag har en väldigt bred musiksmak, vilket jag tycker är fantastiskt bra, det gör att man har mycket att välja mellan beroende på humör.
Just nu däremot så har jag lite cravings efter D.A.D men jag har inte dom någonstans!! Förstår ni vilken katastrof?
I-lands bekymmer....

I onsdags va det fest på skolan. Den andra sedan starten i april, (men den första missade jag dock), det va jäkligt trevligt. Eftersom sista tåget går runt nio på kvällen så va ju inte det att tänka på. Jag inhandlade en sovsäck och ockuperade en av sofforna. Det funkade hur bra som helst. Lite segt dagen efter bara, med lektioner och allt men skit i det. Det va det helt klart värt. Ser fram emot nästa fest =)

(Snowstorm - Sommarnatt... )

Jag behöver klippa mig, luggen är hur lång som helst. Jag får ta och fjäska lite för min rara moster, se om hon har tid snart. Funderar även på om jag ska dra i lite slingor, det va så länge sedan sist.. Då ser det lite mer levande ut..

(blandad country på youtube.. som om nån tog tag i hjärtat och kramade åt...)

Den här helgen är det Fastingen i stan, dessutom är det vackert väder så varende snorig liten fjortis kommer supa skallen av sig i dagarna två. Vi får väl se i tidningen på måndag hur många som blivit magpumpade och hur många anmälningar om sexuellt ofredande och våldtäkt som kommit in. För så blir det eftersom dom inte har vett att tänka efter före... *moraltanten har talat*

För ett tag sen så sa min kära vän Elin att hon övade på att spela gitarr och då sa jag att det ska minsann jag också göra. Det har varit lite si och så med det men nu ska jag i alla fall se om jag kan lära mig några accord tills nästa gång hon besöker sin gamla hemstad. Jag kan ju inte bara ge upp, eller??

Ha det gött..

Dagens låt

Haha!! Vilken text! Jag skrattar ihjäl mig!

Veronica Maggio - Nöjd?
Lyssna här!

utdrag:
"

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
"


Spotify- WTF?


Vad är det för mening att ha en tjänst som man vill att alla ska använda men inte tillåta alla som vill att registrera??
Man måste ha en invite för att registrera sig och det delas det bara ut ett visst antal varje dag, och inte vi sidan i sig utan från andra siter! Jag har inte hur långt tålamod som helst med att vänta, jag får väl helt enkelt hitta nån annan bra site som streamar musik.
Idag är det för övrigt helgdag och solen börjar titta fram så smått. Trevligt trevligt.. man kanske till och med ska orka sticka ut näsan en stund och få lite frisk luft.. Lite nyttig kan man ju försöka vara, eller? 

Kan det vara våren?

Idag vaknade jag pigg. Det är något som inte händer värst ofta när jag måste gå upp efter väckarklockan. Superbra humör. Gött väder, solen skiner och tåget till skolan va i tid och jag satt och diggade musik i ipoden samtidigt som jag läste på om olika signaltavlor, handsignaler och stopsignaler. Det känns som det flyter på idag =) I like it!
Till veckan ska vi ha en dag med att lära oss HLR och brandskydd. Lite intressant, sånt har jag aldrig gjort. När man sitter här och pratar med klasskompisarna visar det sig dock att ganska många har fått såna utbildningar på sina jobb. Jag har aldrig haft ett jobb där det ingått. På ett har det visserligen pratats om brandskydd men det hände faktiskt aldrig nåt, men det är kanske tanken som räknas där med? =D
När vi rullade in i Hallsberg idag så fick vi vänta lite på ett tåg som stod på vår plattform. Det är vid såna tillfällen man märker att man faktiskt är intresserad av vad man pluggar. Klistrad mot rutan för att se om man känner igen signaler och annat. Idag hittade jag till exempel en liten stolpe med en lampa på och två knappar. Något som kan vara lokalfrigivet? Men vad? Måste se till att fråga läraren sen..

Om jag ska hitta något litet att gnälla på så får det vara att jag har lite träningsvärk. Jag kom på en övning jag inte gjort på hundra år så det va dags igen. Och det kan jag säga att de musklerna va otränade. Tyvärr vet jag inte va de heter men de sitter på ryggen nånstans vid de nedre revbenen och på baksidan överarmarna. Men ska man va krass så är det ju inte nåt att gnälla över, det betyder ju att musklerna vaknar igen, eller hur?
Det påminner mig om en sak;
Loiske, om du läser det här. Se till att fixa ett gymkort nu! Vi skulle ju peppa varandra!!

Nu ska jag ta och rensa ut lite av mina grejer i kylen. Imorrn är det ju helgdag och fredag hemstudier. Inget kul att komma hit på måndag och det luktar gammal möglig fil och grejer..

Ha det!

Datorn bredvid spökar...

Jo, så är det. Sitter på skolan och väntar på att klockan ska bli nio så vi kan börja, alltså en hel timme kvar. Och när jag nu sitter här i godan ro och ska skriva om absolut ingeting alls så startar datorn bredvid. Scary... Eller igentligen inte kanske. Ingen av datorerna här stängs någonsin av så den hoppade kanske igång av att jag rör vid bordet. Fast det är ju mer spännande med en hemsökt dator eller hur?
Igår vad det bowling på tapeten, resultat kommer så småningom men eftersom jag inte vann hela klabbet så har jag ingen brådis. =P Trevligt va det i alla fall, kul och se arbetskamraterna igen, det är ju nästan en hel månad sen. Jag hoppas att det inte behöver dröja lika länge till nästa gång vi ses.  Tack Pamira för uppstyrningen.

Idag träffade jag en sur dam på tåget. Där satt jag i godan ro och försökte sova lite och så ska hon till att luta sin stol bakåt (hon satt alltså i sätet framför mig), men brickan som sitter på ryggstödet va trasig så den damp rätt ner i knät på mig. Jag frågade henne lite vänligt om hon kanske skulle kunna sätta sig i sätet bredvid eftersom hennes stol va trasig. Då säger hon åt mig att jag ska flytta på mig i stället. "Icke", sa jag. "Jag ligger och sover åt det här hållet." Då fnös hon åt mig och makade på sig. Va jag fel ute? Om det hade varit min stol som va trasig och någon påpekat att det störde dom så hade jag naturligtvis inte flyttat bak sätet. Vanligt folkvett i mina ögon, om jag gör något som stör andra så slutar jag ju upp med det. Jaja, hon går på i Kristinehamn precis som jag så jag kan säkert vänta mig det onda ögat imorgon. Det får jag unna henne.

På onsdag natt åker min kusin tillbaka till Grekland. Det känns verkligen inte som vi har haft tid att prata ikapp sex månader, men men. Jag får väl va lite bättre på att ringa emellanåt. Synd att det ska kosta så mycket att ringa utomlands. Jag får väl ta mig en närmare titt på det där Skype som folk pratar lite om. Det är ju till och med i var och vartannat Oprah-avsnitt. Gratis är gott eller hur är det man säger?

Jag känner mig förresten snuvad på konfekten. Eller på vädret rättare sagt. I slutet på april va det helt underbart väder och nu i mitten på maj så är det knappt tio grader mitt på dagen. Imorse när jag gick hemifrån så va det bara två grader!!! Va?! Va är det för sätt?? Jag vill lägga bort jackor och tjocka tröjor och ta fram kjolar och shorts. Dessutom så har jag köpt ett par nya sommarskor i nån sandal/ballerina-sko typ. 149:- på Coop, som hittat. men jag vill ju förståss använda detta!!! Livet är orättvist... eller kanske inte. Det finns trots allt de som har det värre..

Nej, nu ska jag va lite social med resten av mina klasskompisar som jag hör börjar trilla in..


(Nu fräser datorn bredvid litegrann.)

kul grej...

Games at Miniclip.com - Ask Guru Joe Ask Guru Joe

Find the answer to any question you want!

Play this free game now!!

hmm hmm hmmm....

Tjo.. Hur har ni det där ute? Vad använder ni er tid till?  Gör ni något av varje dag ni fått eller är ni som jag och dräller bort timme efter timme med att läsa en bok eller så? I och för sig så gillar jag att läsa så det kanske inte kan räknas som slöseri med tid..
Det är soligt och fint ute men det blåser smådjävlar så nån tur på sjön blir det inte för mig i alla fall. Johan drar nog ut sen med några polare och då kommer jag sitta här helt ensam och övergiven. Stackars mig. Då måste jag kanske trösta mig med lite marknadsnougat och en kopp kaffe och kanske ett varmt bad och läsa lite. Såå synd om mig...
Igår satt jag och en polare och kollade på hockeyn. Greppet om mitt lilla whiskey-glas blev hårdare för varje bortkastad minut Sverige var på plan. Helt klart så förtjänade Kanada att vinna för svenskarna tyckte tydligen att det va roligare att diskutera broderimönster uppe i egen zon hela tiden. Surt.

Den här veckan fick vi vår allra första läxa, att läsa in några kapitel så att vi bättre ska förstå nästa veckas undervisning. Jag har varit duktig och redan gjort den och kommer för säkerhets skull att läsa det en gång till i helgen. Jag är så angelägen om att det här ska funka.
Man blir lite skadad av att lära sig något nytt. Till exempel så är jag väldigt uppmärksam på stationen nu (eller driftplats som jag lärt mig att det heter numera :P), jag kollar efter hur saker är uppbyggt och hur det stämmer överens med vad vi lärt oss på lektionerna. Spännande.

Jag är på ett lite konstigt humör känner jag. Vet inte riktigt vad det är. Lite rastlös kanske? Eller så har jag tråkigt. Jag är lite sugen på att gå ut men samtidigt vet jag inte om jag orkar... Jag skulle villja gå någonstans där det faktiskt går att sitta och konversera och ta några öl, kanske en Irish coffee.. Tyvärr så existerar inte det i den här stan. Här kan man gå till Varvet där det antingen är helt öde eller fullt av översexuella 18- eller 50-åringar. Sen har vi Mastmagasinet, där hör man inte ens vad man tänker för när det spelas musik där så är det som om dom ska spela så det hörs i hela Värmland. Få se, vad har vi sen... Ankaret. Det stället tycker jag är riktigt trevligt de dagar som Statt har öppet, får då är alla dräggiga skräninga snorungar på Statt och ligger runt och slåss, så då är det ganska lugnt på Ankaret. Sen är det väl inte nåt mer... Jo, The Pub, men där har jag hört att det är ganska dyrt och jag är dessvärre inte gjord av pengar... Hmpf... 

Nu ska jag slå på Absolute Power Ballads så högt jag vågar och sjunga för grannarna, man har inte roligare än man gör sig =)


inget vettigt

SITTER HÄR OCH VÄNTAR PÅ TÅGET.. OM NI UNDRAR ÖVER VARFÖR JAG SKRIVER MED VERSALER OCH HAR EN MASSSA STAVFEL SÅ ÄR DET FÖR ATT TANGENTBORDET BALLAT UR LITE.. TÅGSKRÄLLET ÄR DESSUTOM FÖRSENAT! VÅREN ÄR I ALLA FALL HÄR. GANSKA GÖTT VÄDER OM ÄN LITE SNÅLBLÅST. TRÄNAThAR JAG HUNNIT MED IDAG OCKSÅ, INTE SÅ HÅRT KANSKE MEN ÄNDÅ. NU SKKA JAG SE OM JAG KAN FÅ LOTE FÄRG I ANSIKTET MEDANS JAG ÄNDÅ VÄNTAR OCH DÅ KAN JAG INTE SITTA BÖJD ÖVER TELEFONEN....

socker...

*gäsp*
Lördag kväll, magen är full av pizza, kakor och glass. Inte veckans nyttigaste dag kanske, men vad gör väl det..
Den här veckan har vi haft kost och hälsa i skolan, bara pratat om vad som är bra och dåligt för kroppen vad gäller psyke och själva maskineriet. Det har varit riktigt intressant men jag skulle gärna fått lite mer konkreta tips och idéer på hur man bör äta när man ska jobba i skiftyrken etc.. Kanske därför jag ätit så mycket skräpigt idag =)

Idag va jag på kalas, grattade moster Annette, (ännu mer kakor). Det va trevligt. Fick även träffa kusin Sophie som kommit hem från Grekland på en liten visit. Shit vad man märker att man saknar vissa människor när man plötsligt får träffa dom igen.. Ska se om vi kan träffas på måndag så jag får höra allt om Grekland och vad hon gjort.

Jag önskar att jag kunde uppbåda lite energi så det blev skurat här hemma nån gång. Kanske inte just nu, klockan är ju i alla fall 21:15, så det är kanske inte så konstigt att jag är lite trött. Men jag har sagt i flera dagar nu att det behöver städas.. Ingen karaktär alls...
Nej... Jag kan inte uppbåda mer driv för att skriva nåt intressant. Jag ska helt enkelt gå och lägga mig i en mindre sockerkoma nu tror jag.

Dom här bilderna är egentligen inte så värst intressanta men jag tycker dom är fina.




Den här tjocka humlan kom hit stup i kvarten och varenda gång så drällde han en massa pollen över hela bordet...


Klart slut

RSS 2.0