Mulet jävla lördagsväder

Som rubriken antyder så är jag på ett strålande humör idag. Superkul..
Ibland leker livet och inget kan gå fel, så är det inte nu.
Provet i torsdags va större än jag trodde det skulle vara. Det överaskade faktiskt hela klassen..Med lite tur gick det bra ändå. Det blev inte städat i början av veckan så det får jag vackert göra imorrn kväll när jag kommer tillbaka, härligt med en helkväll av städ och tvätt.
Nu ska jag gå och sprida lite solsken någon annanstans...

Nytt inlägg

En ny vecka har börjat. Jag invigde den med att ignorera väckarklockan. Inte för att det gjorde så värst mycket, vi börjar sent idag men det kändes inte som världens bästa start. Jag hade tänkt dammsuga på förmiddan och jag vill inte stressa. Jag har väl iofs fortfarande tid.. jaja..
Prov den här veckan, på ATC. Det känns bra, jag tror det sitter där det ska. Vi får väl se om det blir nån pluggkväll innan så att man kan testa sina kunskaper lite i förväg. Dessutom brukar det innebära att nån bakar och det gör ju inget..

Igår ringde en man ur valberedningen för min bostadsrättsförening och undrade om jag va intresserad av att sitta med som suppleant. Tyvärr så känner jag att jag inte riktigt har tid för det med allt pluggande och det förstod han ju mycket väl. Det visade sig att han jobbat som lokförare innan han gick i pension för en massa år sedan! Så då pratade vi lite tåg istället, mycket trevligt =) Jag hoppas jag träffar på honom när vi båda har lite mer tid att prata för det skulle va roligt att höra hur det va då..

Nej, dags att göra något vettigt... kanske städa...

Hahaha!!!

Ni måste lyssna på den här.. Helt hysteriskt..


*host*

Väderprognosen i Hallsberg är inget vidare. Mulet och trist och det ser ut som det kommer bli ännu mer regn.. Intressant va? Det är det i alla fall för mig som måste ge mig ut i detta skitväder om en stund. Jag har nämligen slut på mjölk.. Och utan mjölk, ingen varm choklad.. Så kan vi inte ha det. Varm choklad sägs ska ha lugnande verkan på kroppen och även fungera mot jobbig hosta( och tro mig, jag hostar nåt förjävligt just nu) och ni som känner mig vet att jag tar vilken dålig ursäkt som helst för att få äta/dricka något med choklad..
Fram tills dess så roar jag mig med att plugga ATC, det är verkligen jätte kul.. Prov nästa vecka, ännu roligare.. Mitt liv just nu är en enda stor fest...
Imorrn ska vi i alla fall ut och klämma lite på ett lok så det ska bli kul. Alldeles för mycket tid i klassrummet. Nästa praktik närmar sig iofs men jag har redan börjat oroa mig för de nästkommande.. Vi får väl se hur det går, men det löser sig säkert.

Dags att gå tillbaka till studierna.


Inget är som väntans tider...

sitter och väntar på att en arbetskompis ska komma förbi och hämta upp mig, vi ska nämligen bowla ikväll. Hela avdelningen på jobbet ska iväg och då fick jag följa med! Fint att man fortfarande räknas trots att man är tjänstledig. Jag hoppas jag är i högform och inte hamnar allra sist, men skulle det bli så så  kan jag nog leva med det (och muttra om det i hemlighet...). Det ska bli så kul att träffa alla igen! Mat ska vi få också, undrar om vi äter först? Nej.. då orkar man ju inte bowla sen, eller? Vi får väl se..
Jag återkommer med mina segerresultat nån annan dag...

Tjo

Scruffy

Jaha.. Då va den vackra hösten i stort sett förbi då.. Löven har trillat ner nästan helt och hållet och det har till och med hunnit snöa ett par dagar. Inte för att det fick ligga kvar.. När jag skulle gå till tåget i torsdags så va det stora tunga blöta snöflingor som kom från sidan, inte ett dugg mysigt. Med min tur så blir det väl en repris på det imorrn. Nu ska jag i alla fall vara förberedd med halsduk och vantar, kanske till och med en mössa om jag hittar nån.
Vi hade ju prov i onsdags, det gick inte som jag skulle ha önskat. Det visade sig att vi koncentrerat oss på lite fel saker och biten om hastighetsnedsättning utan signalering hade jag missat totalt. Det blev en katastrof. Jag vet att jag tyckte att förra provet gick åt helvete men att det visade sig ha gått jättebra, men det här.. nej.. Vi får se. Men det verkade i alla fall som att jag inte va ensam om att tycka att det va knepigt.. Jag ska åka lite tidigare imorrn så att jag får lite tid att gå igenom det jag inte kunde så att jag åtminstånde kan svara om lärarn skulle prata om det på måndag.. Jag hatar att jag missat plugga rätt grejer. Man kan liksom inte säga att man gjort sitt bästa då.

Nu ska jag se om jag hittar några bra filmer som jag inte sett på länge..
Om nån av er få stackare som läser det här har en gammal tecknad barnfilm om en herrelös hund som heter Scruffy, säg till mig. Jag vill köpa den eller bara låna den.. Please...


Tack och lov för goda vänner...

Då så, då va det söndag igen. Helgen har spenderats i Göteborg med en massa smaskig mat och gott sällskap. Fick till och med tid med lite shopping. Hittade ett par supersköna mysbyxor som jag misstänker att jag kommer bo i den närmsta tiden.. Sååå mjuka.. Jag trodde dock i min enfald att det skulle va ganska lugnt att strosa lite i affärer så här mitt på hösten innnan all rusning inför julen sätter igång. Tyvärr så vimlar det ju av folk i Göteborg hela tiden så det gällde att inte tappa humöret, men Tirre visste hur man bäst lugnar ner mig - en fika =) När jag väntade på tåget tillbaka i dag så upptäckte vi att stan invaderades av AIK:are. Guldmatch = skräniga dårar. Hela tiden skrålade dom "Hata Göteborg!!", och bröstade upp sig mot alla IFK-halsdukar de såg. Tragiskt... Sport ska ju va kul, inte en ursäkt att få mucka gräl.

På onsdag är det prov.. jag va faktiskt duktig och pluggade på tåget på ner och hem så lite stolt kan jag va över mig själv. Ska se till att läsa lite ikväll också mellan rundorna till tvätten.. borde dammsuga också... jaja..
Men först en hård ostmacka!!

RSS 2.0