Gift med jobbet?


Ser jag ut som jag vet var bussen går?!

Långhårig kille-"ursäkta, kan du säga vart bussarna går ifrån?"

Jag - "njae.. Det finns nån form av busstation bakom huset där.."

Långhårig kille - "för vi ska med en buss till 'dit&dit'.." (tittar uppfordrande på mig)

Jag - "ledsen, jag är bara lokförare, jag vet inget om bussarna.."

Långhårig kille - "Nähe."

Allt detta för att jag råkade ha en varselväst på mig, en ruggigt skitig en dessutom. Vad är det som får folk att tro att bara för att jag inte har jeans och HM-jacka på perrongen så har jag alla tidtabeller och annan skit för all lokaltrafik i huvudet? Jeez..

Nu sitter jag iaf på mitt lok med mina två vagnar och väntar på avgång. Tog en bild på tågsettet men vinkeln blev helskum så det ser ut som transformatorvagnen är pytteliten :p Den har tolv axlar.. Inte fick jag igång värmen på loket heller så det blir en kylig tur ner till Norrköping. Lovely..


Natt i Ställdalen

Står för närvarande i Ställdalen och tittar på en röd signal och ett rådjur. Jag är på väg ner till Hallsberg för att sova lite och drälla bort lite tid, ska vidare till Norrköping imorrn kväll. Jag va rätt nöjd med att va tidig hit men sen tog det stop och det ser ut som jag måste vänta in rätt tid. Ja ja.. Så är det när man inte får köra fortare än 30.. Nu la tydligen värmen av på loket också, wee.. Bäst att kolla upp..

Tjo


jo..


Dåliga kostvanor?

Oj vad jag skulle få skäll om Anna Skipper skulle gå igenom vad jag ätit på sista tiden. Vääääldigt mycket bacon. Oftast i kombination med spaghetti och ost osv.. Det är gott, jag lovar. Men jag äter bacon 1-2ggr i veckan. Jag är rätt dålig på att laga mat faktiskt. Allatså, inte att tillaga mat, men att ta mig för att göra det. Jag äter inte frysrätter så helt ärligt vet jag inte vad jag sätter i mig på en vecka. Man kanske skulle ta och skriva en mat-dagbok..

Jag har blivit Michael Jackson-inspirerad, fast i svart. Vad tycks? Nej då, skämt å sido. Jag har överansträngt handleden så nu har jag fått den här handsken och massage-instruktioner för nån skum muskel i underarmen. Hoppas det funkar...


RSS 2.0