Gråt inte?

Jag såg en tjej gråta förra veckan. Hon satt ute i solen på ett litet halv-öde torg och pratade i telefon. Först tänkte jag inte så mycket på det. Sen hörde jag det där ljudet som blir om man drar efter andan när halsen snörper ihop sig, och jag såg att kinderna var fuktiga och lite röda.
Hon satt sådär ganska länge och man undrar ju lite vad som var fel. Men det va helt klart inget som angick någon annan. Till slut reste hon sig, sa ytterligare några ord i telefonen innan hon la på och sen grät hon. Satte sig ner och bara grät..
Hade ni gjort så? Släppt loss alla känslor bland folk? Försvunnit totalt i er egen sorg så att det inte spelar någon roll vem som ser eller hör? Får en vuxen människa göra så eller får man inte besvära andra med sitt liv?
Ibland är livet inte så jäkla enkelt, ibland är det ett rent helvete och ibland...
Sen ska allt bara rulla på. Det funkar sällan så.

Vår..

Ville bara visa dig...


Yeay!

Blåser lite kyligt men det artar sig..


Den blomstertid nu kommer..

Jag har idag planterat om mina stackars blommor. Nästan alla iaf, orkidéerna får vänta. Efter mycket letande i skåpen (även hos Ikea och Plantagen), så fick jag tag i lite innerkrukor. Blommorna hade ju växt ur sina bon. Tyvärr så har jag fortfarande ingen kruka som är stor nog till min yuccapalm så den ser lite naken ut i bara innerkruka. Nån som har en hyfsat snygg kruka, ca 30 cm i diameter så säg till.

Sen måste jag visa en bild. Krukan i sig va ganska tråkig och jag planterade ett litet, litet skott i den. Såg sjukt tråkigt ut, så jag använde lite tygband och några pappersblommor som dekoration. Nu ser det iaf ut som jag har en söt kruka i fönstret, även om den ser ut att va tom..


Jaha..

Man är sin egen lyckas smed. Säger dom...


Sweet..!

Ja, jag är en godisgris, men det är helg och då får man ta i. Sitter i soffan och kikar på Vasaloppet innan det är dags att börja jobba. Det är en tur till Krylbo som står på schemat, hoppas att det inte är nån snö att tala om där uppe, jag skulle vilja ha en smidig tur..


Vårväder..

När det är så här gött väder så gör det inte så mycket att man måste stå och glo på en röd signal..


RSS 2.0