Bakom barrikaderna


Satans kartonger överallt.
Jag förstår inte hur vi möjligtvis kan ha så mycket grejer.. Vi plockar och plockar och eländet tar aldrig slut. Det roliga är alla grejer man hittar som man inte visste att man hade. Jag har tex funderat på att köpa en sån där liten mini-elvisp.  Perfekt för att vispa såser med eller varm choklad etc.. Det låg en ny i kartong längst in i ett av köksskåpen.. Pinsamt, men bra, jag slipper ju köpa en :P Mycket åker i soporna med kan jag lova..

Igår va det dop för min kära lilla systerdotter Zolina. Min syster hade bett mig att läsa en dikt så det gjorde jag, lagom nervöst. Men jag är stolt över att jag va stadig på rösten och inte stakade mig nåt alls. Sen att vänsterhanden skakade som ett asplöv hör väl inte hit?  Det va trevligt hur som helst, synd bara att inte alla kunde komma men så är det ibland.
Jag är glad över att min stressigaste vecka är över i alla fall. Nu har jag "bara" packning och flytt kvar.



Här om dagen va förresten jag, Emma, Estela och Johan hemma hos Nicke och firade att han fyllde år. Vi fick massa goda bullar och tårta(!). För er som förstår så vet ni varför jag tycker det är en sån grej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0